To musiałby być urlop bez dzieci... Brzmi świetnie
[/quote]
Mam na myśli geriatrię która ma już dorosłe potomstwo
Moderator: infernal
To musiałby być urlop bez dzieci... Brzmi świetnie
To ty masz wnuki, ze takie doświadczenie?yacool pisze: ↑18 sie 2023, 09:17 Człowiek na stare lata chciałby !@#$% i wejść z przytupem w mocny wyczyn, ale kúrwa nie, bo wnuki zaczynają wierzgać. Dziadziuś na apka, dziadziuś podnieś z krzyża wraz z rowerkiem i takie tam. Po tym tabletki, maści i w końcu blokery. Potem na zawodach strach czy nie wykryją substancji. A próbka B zwykle potwierdza żeś oszust i do tego stary. I nie pomogą tłumaczenia, że to przez bachora. Medal odebrany, kasa nieprzelana i tylko wstyd zostaje przy człowieku.
A ja tam, w tamta niedziele, pobiegłem 1500m szybciej jak niektórzy na olimpiadzie w Tokyo, bez tabletek... i co? i jestem zadowolony!
Jak dzieci dorosłe to pewnie łatwiej, ale ciekawe czemu tak mało kobiet 50+ biega i startuje? Mam znajomą z tej kategorii wiekowej, nawet nie biega regularnie, często tylko od zawodów do zawodów i praktycznie na każdych zawodach podium, bo po prostu nie ma rywalek w swojej kategorii.
ja pójdę dalej: zacznij w tempie życiówka - 15sek. przecież to tylko 3sek szybciej na kilometr.