Wiesz, Ty się wkurwiasz bo przeniosłem nie tam gdzie trzeba, ja się wkurwiam bo Yacool musi udowodnić jakiemuś Norbertowi z Internetu, że nie potrafi zrobić niczego poza wytknięciem braku progresu (skąd wy macie ludzie czas na takie bezproduktywne pitolenie? Co istotniejsze - skąd macie w sobie potrzebę udowadniania drugiej stronie czegokolwiek?) i robi się z tego bajzel na 4 strony. Dlaczego Yacoolowi śmieci podrzucić? Bo:pawo pisze: ↑31 gru 2022, 17:56 Naprawdę ta pyskówka lepiej pasuje do tematu a technice biegania niż tutaj?
To yacoolowi można śmieci podrzucić? A to z jakiego powodu?
Proponuje wywalić cały wątek, bo się źle zaczął i źle się kończy. Albo róbta co chceta, tylko mnie nie wkurwiajcie bo jest ostatni dzień roku.
1. Norbert uwagi do Yacool'a powinien był zgłosić w jakimkolwiek wątku, który w większej mierze odnosi się do jego działalności trenerskiej - na przykład w tym, do którego przeniosłem posty.
2. Yacool sam zdecydował, że odpowie mu w 20+ postach. Jego spytaj po co dał się wciągnąć w tworzenie tego śmietnika, nie mnie.
Z tego miejsce życzę sobie i nam wszystkim, żebyśmy w 2023 byli dla siebie możliwie mili i konstruktywni w rozmowie. Ze swojej strony mogę obiecać, że do minimum będę ograniczać wkurwianie użytkowników forum swoją moderacją.
Edit: nie chcę żadnym określeniem obrażać użytkowników, więc zmieniłem "losowy Norbercik" na niezdrobnioną formę imienia.