przedszkole...
Ale nie wtrącam sie, bo miałem tu przeżycia ze własnym trollem i mnie poniosło.
W poście dot. relacji z Wawrzyńca, gdzie Arti kręcił swoją ostatnią dramę przed wylotem, popełniłem taką edycję z notką. Wydaje mi się, że wygląda to czysto - Bezpośredni link do jego posta.Adam Klein pisze: ↑14 sie 2022, 16:03 Pawo, wymyślasz jakieś chyba niepotrzebne rzeczy, dodajesz moderatorowi dodatkowej roboty, moderator to działalność społeczna, dla dobra forumowiczów, przez forumowiczów, nie kompikujmy.
Ukryty/ nie ukryty, zupełnie nie rozumiem dlaczego to miałby być jakiś problem.
No bardzo ładnie, jak nie zapomnę to się postaram.Świeżak pisze: ↑14 sie 2022, 17:44W poście dot. relacji z Wawrzyńca, gdzie Arti kręcił swoją ostatnią dramę przed wylotem, popełniłem taką edycję z notką. Wydaje mi się, że wygląda to czysto - Bezpośredni link do jego posta.Adam Klein pisze: ↑14 sie 2022, 16:03 Pawo, wymyślasz jakieś chyba niepotrzebne rzeczy, dodajesz moderatorowi dodatkowej roboty, moderator to działalność społeczna, dla dobra forumowiczów, przez forumowiczów, nie kompikujmy.
Ukryty/ nie ukryty, zupełnie nie rozumiem dlaczego to miałby być jakiś problem.
Ja osobiście mogę takie notki robić, ale rozumiem, że nie każdemu może się chcieć.
Przyglądam się tej gów... burzy i nie ogarniam tej kuwety. Jedyne co mi przychodzi do głowy to pozbywanie się konkurencji.
strzelam, nie ogarniam dlaczego jego posty wywołują takie emocje.Adam Klein pisze: ↑14 sie 2022, 21:18 Możesz powiedzieć o jakiej konkurencji mówisz? Względem czego/kogo ?
Ze stopek usunięta została możliwość korzystania z języka BBCode, a wszelkie odnośniki do stron same zamieniają się w linki bez dodawania [ url ]adres[ / url ] Nie ma tu żadnych wyjątków.Adam Klein pisze: ↑15 sie 2022, 07:45 Widzę, że linki do Stravy działają, pewnie Artura (Kozłowskiego) trzebaby zapytać, pewnie jest poprostu kilka wyjątków.
Bo najprawdopodbniej nie były edytowane po wprowadzeniu zmian.
Tak jak napisałem, ale powtórzę jeszcze raz, bo może niejasno to napisałem.
A czy ja mógłbym zobaczyć te dyskusje które on rozwala? I te wątki?Adam Klein pisze: ↑15 sie 2022, 07:45 To może przejrzyj Slawciu najpierw ten wątek:
viewtopic.php?f=6&t=64199