Nowy Moderator
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
No tak w sumie to piekny dowód, że wszyscy prócz Adama maja przestrzegać regulaminu i tylko on może wstawiać swój post pod swoim postem. Wszyscy inni mają łączyć lub edytować.
Świetnie, na tym własnie polega wymaganie od innych zasad ,które samemu się łamie.
A tłumaczenia są tak cienkie ,że lepiej było ich nie pisać bo wiele obnażyły.
Nie wiem też co to za odklejka i straszenie skasowaniem konta. Czy forum to jakieś życie? Z tego co wiem to jest życie poza forum i admin nie jest jakimś moim pracodawcą. Woadomo ,że jak mam wiedzę i znam fakty i komuś to jest niewygodne to stosuje się kasowanie.
Ale nie bądźmy śmieszni ,że od forum zależy nasze życie.
Jednak pierwszy raz od dłuższego czasu spotykam się z tym ,że ktoś łamie własne zasady jednocześnie strofując, że to inni łamią te zasady i mają się podporządkować. To spora hipokryzja.
Świetnie, na tym własnie polega wymaganie od innych zasad ,które samemu się łamie.
A tłumaczenia są tak cienkie ,że lepiej było ich nie pisać bo wiele obnażyły.
Nie wiem też co to za odklejka i straszenie skasowaniem konta. Czy forum to jakieś życie? Z tego co wiem to jest życie poza forum i admin nie jest jakimś moim pracodawcą. Woadomo ,że jak mam wiedzę i znam fakty i komuś to jest niewygodne to stosuje się kasowanie.
Ale nie bądźmy śmieszni ,że od forum zależy nasze życie.
Jednak pierwszy raz od dłuższego czasu spotykam się z tym ,że ktoś łamie własne zasady jednocześnie strofując, że to inni łamią te zasady i mają się podporządkować. To spora hipokryzja.
Ostatnio zmieniony 14 sie 2022, 10:04 przez Arti, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trwanie przy Kujawinskim jest przykrym doświadczeniem. Jeżeli to ma być w imię nauki no to ok. Ale...
W Polsce jest mnóstwo ludzi jego pokroju. Ludzi którzy nie potrafią rozmawiać i wytykają każde zawahanie czy niekonsekwencję. Przemawia do nich tylko język siły i dyktatu. Najbardziej konsekwentny w rozpieprzaniu forum jest właśnie Kujawinski. Miej na uwadze, że ten eksperyment bardziej dotyczy nas, a mniej jego.
W Polsce jest mnóstwo ludzi jego pokroju. Ludzi którzy nie potrafią rozmawiać i wytykają każde zawahanie czy niekonsekwencję. Przemawia do nich tylko język siły i dyktatu. Najbardziej konsekwentny w rozpieprzaniu forum jest właśnie Kujawinski. Miej na uwadze, że ten eksperyment bardziej dotyczy nas, a mniej jego.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
Często ci którzy słyszą prawdę i niepodważalne fakty mówią ,że to dyktat. Ich slabosc objawia się w braku merytoryki i stosowaniu inwektyw. Doskonałym przykładem jest właśnie yacool ,który dyskusje kończy inwektywą. Dobrze wiec, ze mod i admin na to reagują .
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Skoro już o eksperymentach mowa, to wyobraźcie sobie, że Kujawinskiemu udało się doprowadzić do powstania hali sportowej w Poznaniu. To jego projekt życia. Po czymś takim już można spokojnie kłaść się do grobu, bo nic ważnego więcej w życiu się nie wydarzy. Hala jest receptą na wszystko. Na wyniki, na relację ze sportowcami, na uciszenie krytyków. Wreszcie daje władzę, o której często tu wspomina właśnie Kujawinski.
Dlatego tak bardzo boli go afront poznańskiego środowiska. No i teraz w ramach eksperymentu mamy pozwolić mu na realizację jego chorych ambicji? Nie możemy być przecież nietolerancyjni. Zobaczmy co się stanie. Może jednak jak dostanie władzę i wolną rękę, to nie złapie nas za mordy i nie uciszy. Wielu już tak myślało w historii, a to właśnie jest nam tu serwowane w postaci mini eksperymentu na forum. Żeby tylko nie zrobić kuku zamordyście, trzeba go tolerować.
Dlatego tak bardzo boli go afront poznańskiego środowiska. No i teraz w ramach eksperymentu mamy pozwolić mu na realizację jego chorych ambicji? Nie możemy być przecież nietolerancyjni. Zobaczmy co się stanie. Może jednak jak dostanie władzę i wolną rękę, to nie złapie nas za mordy i nie uciszy. Wielu już tak myślało w historii, a to właśnie jest nam tu serwowane w postaci mini eksperymentu na forum. Żeby tylko nie zrobić kuku zamordyście, trzeba go tolerować.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
A to już odklejka totalna godna osoby, która nie ma styczności z prawdziwym środowiskiem biegowym gdyż zwyczajnie nie uczestniczy w rozmowach i nie jest w nim tolerowana ani zauważana. A miał szansę porozmawiać z ów środowiskiem (duże zacne grono) na majowym Poznań Athletics Grand Prix, ale do tego trzeba było mieć jaja by twarzą w twarz stanąć z działaczami PZLA, trenerami z Wielkopolski itp Zamiast tego pozostaje tchórzliwe ujadanie zza monitora.
Proste.
Ps. gokish jak widzisz yacool też musi wszędzie o hali pisać ale różnica jest taka ,że on nawet nie ma o tej sprawie pojęcia a ja mam projekty, harmonogramy, kosztorysy i cały zaakceptowany plan budowy wraz z terminami. I nie tak jak yacool bzdurnie pisze o afroncie poznanskiego środowiska ale o grupie pseudospołeczników ,która niestety skutecznie zastopowała budowę licząc ,że zbudują przy okazji hali swoje małe państewko do własnych interesów. I zostało zero.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trolla należy zbanować. Nie obawiaj się, że zostanie Ci wytknięta nietolerancja. Nie zasłużyliśmy sobie na twój eksperyment. Przynajmniej ja to tak odbieram.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No i stało się.
Chciałem jeszcze powiedzieć, że ja się baaardzo hamuję przed napisaniem tego co o nim myślę, to jest też jakis mój osobisty eksperyment w samokontroli.
Oczywiście powinno się to stać dawno, ale dopiero ostatnio stał się zupełnie nieznośny (może rzeczywiście historia z tą halą sprawiła, że szuka jakiejś ogólnopolskiej sceny na której mógłby przyjmować wyrazy uznania a ponieważ mało kto spoza Poznania wie o co chodzi to stara się być wszędzie hiperaktywny)
No na pewno masz, zwłaszcza wiedzy na każdy temat wszyscy Ci zazdrościmy.
Tak, wiem.
No no! Nie wiedziałem. To znaczy pomimo jego różnych ułomności on jest chyba jednak sprawnym organizatorem, no cóż, niech powstania ta hala, naprawdę życzę mu powodzenia.
No tak, w końcu zdecydowałem, żeby go zablokować. Znając życie będzie się pewnie odradzał, ale będziemy na to reagować, ewentualnie proszę o sygnały.
Chciałem jeszcze powiedzieć, że ja się baaardzo hamuję przed napisaniem tego co o nim myślę, to jest też jakis mój osobisty eksperyment w samokontroli.
Oczywiście powinno się to stać dawno, ale dopiero ostatnio stał się zupełnie nieznośny (może rzeczywiście historia z tą halą sprawiła, że szuka jakiejś ogólnopolskiej sceny na której mógłby przyjmować wyrazy uznania a ponieważ mało kto spoza Poznania wie o co chodzi to stara się być wszędzie hiperaktywny)
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zastanawiam się, co teraz u mnie bardziej gra, poczucie satysfakcji, czy ulgi. To pierwsze jest chwilowe. Jednak ulga jest tym uczuciem, które zostaje na dłużej.
A jeżeli chodzi o twoje rozterki, to ty o tym wiesz najlepiej, ale musi to też wybrzmieć publicznie. Bycie niekonsekwentnym, wahanie, wreszcie hipokryzja, to są nieodłączne cechy człowieka zachodu. Bo świat nie jest czarno-biały jak go widzą typy o wschodnim mentalu mongoła i innego buriaty.
A jeżeli chodzi o twoje rozterki, to ty o tym wiesz najlepiej, ale musi to też wybrzmieć publicznie. Bycie niekonsekwentnym, wahanie, wreszcie hipokryzja, to są nieodłączne cechy człowieka zachodu. Bo świat nie jest czarno-biały jak go widzą typy o wschodnim mentalu mongoła i innego buriaty.
- pawo
- Wodzirej
Satysfakcja to nieodpowiednie słowo, może nie porażka ale na pewno nie zwycięstwo.
Mam kilka postulatów, jeśli mogę:
- Po edycji posta powinna się pojawić na dole informacja kto edytował i z jakiego powodu.
- Po usunięciu posta, tak samo kto i dlaczego.
- Powinna zniknąć możliwość logowania się jako "ukryty".
- Powinno nie być możliwości ukrycia "kiedy ostatnio aktywny".
To na razie tyle,
Mam kilka postulatów, jeśli mogę:
- Po edycji posta powinna się pojawić na dole informacja kto edytował i z jakiego powodu.
- Powinna zniknąć możliwość logowania się jako "ukryty".
- Powinno nie być możliwości ukrycia "kiedy ostatnio aktywny".
To na razie tyle,
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 10k to za długo
- Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.
Ze swojej strony mogę obiecać, że w edytowanych postach będę zostawał po sobie krótką notkę, a o usuwanych będę informował w osobnym poście (raczej od usuwania będę stronił, przynajmniej na początku, poza oczywistymi przypadkami).pawo pisze: Mam kilka postulatów, jeśli mogę:
Co do pozostałych postulatów nie mam silnego zdania.
- Przemkurius
- Zaprawiony W Bojach
Z jakiego powodu?
Drugie jest chyba powiązane z pierwszym, tak mi się wydaje
viewtopic.php?f=27&t=60705 BLOG
viewtopic.php?f=28&t=60706 KOMENTSY
800m: 2:11.97 - 06.2022
1000m: 2:49.94 - 06.2022
1609m: 5:03.80 - 06.2022
3000m: 10:23.18 - 12.2020
5km: 17:39 - 09.2022
viewtopic.php?f=28&t=60706 KOMENTSY
800m: 2:11.97 - 06.2022
1000m: 2:49.94 - 06.2022
1609m: 5:03.80 - 06.2022
3000m: 10:23.18 - 12.2020
5km: 17:39 - 09.2022
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Pawo, wymyślasz jakieś chyba niepotrzebne rzeczy, dodajesz moderatorowi dodatkowej roboty, moderator to działalność społeczna, dla dobra forumowiczów, przez forumowiczów, nie kompikujmy.
Ukryty/ nie ukryty, zupełnie nie rozumiem dlaczego to miałby być jakiś problem.
Ukryty/ nie ukryty, zupełnie nie rozumiem dlaczego to miałby być jakiś problem.
- pawo
- Wodzirej
Rozumiem, że dzisiaj nerwowa atmosfera ale krzyczenie na mnie jej nie poprawi.
Sam prosiłeś, żeby zgłaszać pomysły a jak uważasz je za głupie wystarczy powiedzieć "Nie".
.
Sam prosiłeś, żeby zgłaszać pomysły a jak uważasz je za głupie wystarczy powiedzieć "Nie".
.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Sorry, ja na Ciebie nie krzyczę, z którego fragmentu mojej wypowiedzi tak wnosisz?
- pawo
- Wodzirej
Ja się nie gniewam , gdzieżby tam, a krzyczenie, zmieniam na fukać na siebie.
A przy okazji, twierdzę że mój pomysł jest dobry ale dzisiaj nie mam już siły i ochoty uzasadniać.
A przy okazji, twierdzę że mój pomysł jest dobry ale dzisiaj nie mam już siły i ochoty uzasadniać.