![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
https://bieganie.pl/newsy/rogiewicz-w-lodzi/
Moderator: infernal
Mam wątpliwości czy te szoty z magnezem coś dają czyli czy "wejdą" w organizm. Suplementować trzeba długo żeby były efekty ale może się mylę bo fachowcem nie jestem w tej dziedzinie.Morderca_z_głębi_lasu pisze: ↑27 kwie 2022, 04:20 Dziękuję! Już odpowiadam.
Kolano niestety doskwiera, ale jak szczypie i piecze to się goi mawiała moja babcia:-)
Rano zawsze jem 1 bułkę z miodem i banana. W razie poczucia głodu, drugi jest gdzieś pod ręką. Zwykle dojadam żelkami. Piłem tylko wodę. A i przed snem wziąłem tzw shot z Mg i K, tak samo rano po śniadaniu.
Podczas biegu zjadłem 4 żele energetyczne. Miałem 3 swoje squezzy pomarańczowe bez kofeiny oraz jeden Ale, który wziąłem od wolontariusza na trasie.
Dodam też, że Garmin pokazuje mi bardzo małe spalanie kalorii. Np maraton pochłonął tylko 2370kcal. Na treningach też zawsze pokazuje mi mniej w porównaniu do innych więc dla kogoś może to być za mało.
Był to mój 6 maraton i nigdy nie miałem problemów żołądkowych ani skurczów - może za mało się wyjechałem:-)
Dzięki. Znalazłem wcześniej. Ogólnie na metę wbiegałem żwawo, ale to wynik euforii
Ja również. Przykro