Nie zrozumiałeś.Przemkurius pisze: ↑30 mar 2022, 12:39 Trzy pary normalne. Chciałbym ja tu się bije z myślami, żeby nie kupować kolejnych par
Wyrzuciłem 3 pary. Zostały jeszcze 11 par w szafie.
Moderator: infernal
Nie zrozumiałeś.Przemkurius pisze: ↑30 mar 2022, 12:39 Trzy pary normalne. Chciałbym ja tu się bije z myślami, żeby nie kupować kolejnych par
Oz cholera!!!
Czyli nie jest ze mną tak źle
Ja zamówiłem nie ten numer, anulowałem a teraz wywala błąd serwera haha
Nie opłaca mi się odsyłać do Anglii bo więcej z tym zamoty niż to warte, a kolce świetnie pasują na nogę.
Trójki chwaliłem, dopóki nie wszedłem na "wyższą półkę" odnośnie butów.sultangurde pisze: ↑30 mar 2022, 13:00
A może kupię te bo potrzebuję buty na rozbiegania i jakieś lekkie tempo
https://www.nike.com/pl/t/meskie-buty-d ... CT2392-700
Juz w koszyku... no i 8 par skarpetek tez dorzuciłem.
O pół sekundy? Hehe. Dziwne, że zawsze wychodzi 0.1, góra 0.2 różnicy w czasach na danym treningu. Ja to tak orientacyjnie mierzę, ale teraz nagram film z boku i policzę czas dokładniej, bo może rzeczywiście są to 4sek, heh.Rolli pisze: ↑30 mar 2022, 12:04Tez jakoś jestem skeptyczny do tych czasów mierzonych samemu na 30m. Szybko można sie pomylić o 0,5s. Przede wszystkim, jak ktoś pisze o 3,5s.sultangurde pisze: ↑30 mar 2022, 11:42 Ja pamiętam, że takie 30 to biegali chłopaki na fotokomórki ustawiane na stojakach, samemu ciężko dokładnie złapać.
Chociaż to w sumie nie chodzi o precyzję czasu tylko pewien trend postępu.
mnie też się udało. białe dragonfly wezmę na trening, a czerwone na wyścigi bo szybsze!
Kup mi jakieś na urodziny!!
Sprzedam Ci streakfly za pincetSiedlak1975 pisze: ↑30 mar 2022, 16:32Kup mi jakieś na urodziny!!
Coś nie tak z nimi?Przemkurius pisze: ↑30 mar 2022, 16:50Sprzedam Ci streakfly za pincet