Zmiany na Portalu
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Siła autorytetu sprawia, że ludki łykają wszystko jak pelikany. Gdyby takiemu przykładowemu Kozłowskiemu, wczesny Salazar, albo Canova, powiedzieli o biomechanice, to słuchałby z wypiekami na twarzy. Ale że o biomechanie ględzi troll yacool, no to mamy przecież swój rozum i nie wierzymy w znachora. He, he.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
O ten post i dyskusję chodzi ?Kuba Pawlak pisze: (...)
Odpowiadając na Twoje pytanie - Nie trzeba daleko szukać. Zerknij na Facebooka, gdzie pod dzisiejszym postem linkującym do artykułu o przełajach zawiązała się ciekawa rozmowa. Wypowiada się między innymi były zawodnik i manager sportowy Marcin Fudalej. Post udostępnił również na swoim profilu Henryk Szost z fajnym komentarzem odnośnie swoich doświadczeń. Polecam.
https://www.facebook.com/291034565562/p ... 665035563/
Nie wiem, chyba coś źle robię , wspomnianych wyżej wypowiedzi M.F. nie znalazłem.
Pod postem 30 komentarzy, czy ciekawych, można zerknąć, z tego u mnie wyświetla się jakieś 17 ( wybrane, wyświetl wszystkie ) , pozostałe zostały usunięte ?
Edit :
Przez przeglądarkę otworzyło wszystko, moja aplikacja na telefonie nie ogarnia.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trzy lata temu spotkałem się z Marcinem Fudalejem przed połówką w Usti. Chabowski jak mnie zobaczył tam w hotelu, to zesztywniał ze złości, że gadam z jego menedżerem. No nieważne. W każdym razie Chaboś po biegu pozwolił nam na kulturalną rozmowę, bo poszedł spać. Z Fudalejem zeszło mi do późna przy kilku browarach. Mówił ciekawe rzeczy o swoich spostrzeżeniach i bieganiu w angielskich klubach. Najważniejsze jednak było to, co powiedział o biomechanice. Jest taka potrzeba i to jest kierunek rozwoju. To jego słowa. Miał i jak sądzę nadal ma w planach robić coś właśnie w tym kierunku, ale... i tu niestety pojawia się zderzenie z polską rzeczywistością. Obecni zawodnicy musza przeminąć, są niereformowalni jeżeli chodzi o nowe trendy w bieganiu. Trzeba stawiać na młodych i pokazywać im alternatywne ścieżki rozwoju. Nie musi być cały czas tak samo, bo inaczej się nie da. To były głośno wypowiadane myśli Marcina Fudaleja.
- pawo
- Wodzirej
O matko, widzę, że redakcja mnie pokochała, bo wstawiła moją podobiznę na górę po prawej stronie, zajmując tym jedną trzecią ekranu. Brawo, już zostało tylko dwie trzecie forum, a miało być lepiej, choć zaraz, zaraz, przecież mniej znaczy lepiej.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Margines na 1/3 strony i coraz większy wybór emotek. Brawo. Naczelny powinien czuć się już prawie jak u siebie. Ja bym od razu skopiował cały układ z fejsa.
- beata
- Ekspert/Trener
Masakra.
Znów nic nie widzę na forum, za to widzę dość dobrze Bartka Olszewskiego (taki mi się wydaje) w reklamie NB.
Jednego redakcji nie można zarzucić - ciągle coś zmieniają, więc coś się dzieje. W tej stagnacji, jaka panowała, przecież byśmy umarli, nie poznawszy Nowego, Lepszego (Wspaniałego?) Świata ...
Ech, ja jednak nie nadążam za tym wspaniałym światem.
Znów nic nie widzę na forum, za to widzę dość dobrze Bartka Olszewskiego (taki mi się wydaje) w reklamie NB.
Jednego redakcji nie można zarzucić - ciągle coś zmieniają, więc coś się dzieje. W tej stagnacji, jaka panowała, przecież byśmy umarli, nie poznawszy Nowego, Lepszego (Wspaniałego?) Świata ...
Ech, ja jednak nie nadążam za tym wspaniałym światem.
- pawo
- Wodzirej
A ja sobie wpadłem żeby pochwalić redakcje, wreszcie pod artykułami linki do komentarzy.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:47
- Życiówka w maratonie: - - -
Ten gość z reklamy NB biegł tydzień temu "ze mną" na Wawrze na 10 i rzeczywiście sprawdzam w necie to BO. Nawet się chwali na blogu, że zrobił życiówkę sub 32. I jak widzę ze zdjęcia tez biegł w stroju NB. On chyba jest też na okładce jednej z książek o bieganiu, które posiadam. Ale tam jeszcze nie reklamuje NB.
- przemekEm
- Zaprawiony W Bojach
+1
Dziwne jest to prawe profilowe menu, ale mi to jakoś nie przeszkadza. Natomiast linki do komentarzy w artykule, to krok w dobrą stronę.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 10k to za długo
- Życiówka w maratonie: Pobiegnę po 40tce.
Czy byłaby szansa przywrócenia daty i autora ostatniego posta na liście wątków? Rozumiem, że obecny widok jest "czystszy" (jest w nim mniej informacji do skonsumowania), ale takie uproszczenie naprawdę nie poprawia funkcjonalności forum, a pozbawia odbiorcę całkiem wartościowej informacji (kolejny klik -> kolejne wyświetlenie reklam, ale mam nadzieję że to nie liczbę wyświetleń reklam chcemy tu maksymalizować, a użyteczność forum).
Edit: żeby nie było że kasuję swoje posty - ta informacja znika tylko przy przeskalowaniu forum.
Edit: żeby nie było że kasuję swoje posty - ta informacja znika tylko przy przeskalowaniu forum.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Dlaczego zablokowano możliwość umieszczania obrazów w podpisie? Jeszcze przed chwilą ta opcja istniała. Może któryś z moderatorów by się wreszcie odezwał i przedstawił jakiś plan zmian? Nikt z nowej ekipy niczego nie konsultuje z użytkownikami forum.
Kolejna kwestia to wgrywanie kopii zapasowej. Nie działa. Dlaczego tak istotne dla prowadzenia dyskusji funkcjonalności są likwidowane? Zamiast tego dodane są infantylne opcje w postaci dodatkowych emotikonów.
Ludzie! opamiętajcie się.
Kolejna kwestia to wgrywanie kopii zapasowej. Nie działa. Dlaczego tak istotne dla prowadzenia dyskusji funkcjonalności są likwidowane? Zamiast tego dodane są infantylne opcje w postaci dodatkowych emotikonów.
Ludzie! opamiętajcie się.
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Chodzi o to, że wielu użytkowników nadużywało tej funkcjonalności robiąc z grafik banery reklamowe przekierowujące do komercyjnych usług
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Nie chowaj się za bieganie.pl.
Dobrze wiadomo, że z opcji wklejania obrazu korzystał od wielu lat yacool, który jest głównym krytykiem nowej ekipy. Yacool korzystał też z opcji wgrywania kopii zapasowych. To też było nadużywane?
Dobrze wiadomo, że z opcji wklejania obrazu korzystał od wielu lat yacool, który jest głównym krytykiem nowej ekipy. Yacool korzystał też z opcji wgrywania kopii zapasowych. To też było nadużywane?
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
wielu tzn kto ?bieganie.pl pisze:Chodzi o to, że wielu użytkowników nadużywało tej funkcjonalności robiąc z grafik banery reklamowe przekierowujące do komercyjnych usług
bo nie zauważyłem tych wielu ani niewielu nawet.
a jeżeli są spamerzy to wystarczy ich blokować a nie ograniczać wszystkim w czambuł.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Przemkurius
- Zaprawiony W Bojach
w takim razie hiperlinki w podpisach też powinny być zablokowane, bo wpiszę sobie przykładowo "moja historia - zgubiłem 25kg biegając" a link przeniesie do sklepu bio food albo inny spam.bieganie.pl pisze: ↑19 paź 2021, 10:43Chodzi o to, że wielu użytkowników nadużywało tej funkcjonalności robiąc z grafik banery reklamowe przekierowujące do komercyjnych usług
pomyślcie nad tym, żeby stopka była dostępna od iluś napisanych postów.
zdaje sobie sprawę, że wpadnie jeden czy drugi nowy admin i dwa dni natrzepie ponad 200 postów ale lepsze to niż pełne przywileje dla totalnie nowych kont
viewtopic.php?f=27&t=60705 BLOG
viewtopic.php?f=28&t=60706 KOMENTSY
800m: 2:11.97 - 06.2022
1000m: 2:49.94 - 06.2022
1609m: 5:03.80 - 06.2022
3000m: 10:23.18 - 12.2020
5km: 17:39 - 09.2022
viewtopic.php?f=28&t=60706 KOMENTSY
800m: 2:11.97 - 06.2022
1000m: 2:49.94 - 06.2022
1609m: 5:03.80 - 06.2022
3000m: 10:23.18 - 12.2020