To tutaj to odpowiedź do postu cichego, który się osrał i edytował post xD
ODPOWIEDŹ DO POSTU xD Nie Twój post, a moja odpowiedź na Twój post xD
Ale jak już mówiłeś, że czytanie ze zrozumieniem szwankuje to rozumiem
![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
o @#$%^, ta logika to już jest wyższa szkoła brania.
no szwankuje, zdecydowanie szwankuje.paweu92 pisze: Ale jak już mówiłeś, że czytanie ze zrozumieniem szwankuje to rozumiem![]()
A gdzie na belce do cytowania było napisane, że to Ty napisałeś? xDcichy70 pisze: ↑27 sie 2021, 18:47o @#$%^, ta logika to już jest wyższa szkoła brania.
czyli zacytowałeś kogoś jako mnie, jako odpowiedz, do czego co ja nie napisałem.
no szwankuje, zdecydowanie szwankuje.paweu92 pisze: Ale jak już mówiłeś, że czytanie ze zrozumieniem szwankuje to rozumiem![]()
ja tego nie jestem w stanie zrozumieć.
aż mi kwiaty zwiędły z tego powodu a słońce zajść nie chce na wschodzie.
a już się zapowiadało na flachę
Masz racje. Zawody jest zawsze dobrym indykatorem, ale tez trzeba sie dobrze orientować, jakie wnioski wyniesiesz w ustawianiu treningu. Dalej uważam, ze HR jest dokładniejszy i łatwiejszy do układania.tkobos pisze: ↑27 sie 2021, 16:31No na bieżąco to raczej nic, ale po fakcie dostajesz jednak najlepszy możliwy feedback - zakładając oczywiście, że nie trafiło się na zawodach na upał 40 stopni, czy inną sraczkę. Raczej patrzę na to z perspektywy kilku sezonów, bardziej niż jednego. Chociaż takie zawody kontrolne, mniej priorytetowe, gdzieś w środku okresu treningowego też można dobrze wykorzystać.
No to ja juz 3x:
Odpowiedz jest dosyć prosta:
Pod progiem: poprawiasz wytrzymałość na progu (czyli dłużej utrzymasz to tempo)
Nad progiem: poprawisz tempo progowe.
trenować wg 9:06
Haha... wcale nie. Najpierw trzeba zanalizować dlaczego nie wyszło 8:59.
Odnośnie HR mam pytanie.Rolli pisze:...
Dalej uważam, ze HR jest dokładniejszy i łatwiejszy do układania.
...