Dlaczego uważasz, że wszyscy?50latek pisze:bo wiem, że wszyscy na forum macie inne zdanie na ten temat (pandemii, szczepionek, masek itd.),
Naprawę uważasz, że wiesz wszystko o wszystkich?
Moderator: infernal
Dlaczego uważasz, że wszyscy?50latek pisze:bo wiem, że wszyscy na forum macie inne zdanie na ten temat (pandemii, szczepionek, masek itd.),
Moje szczere kondolencje z powodu straty bliskiej Osoby.50latek pisze: ↑08 sie 2021, 23:00 Po zawodach w Konstancinie miałem już nie startować latem, ale takiego wydarzenia nie mogłem pominąć.
Za przemawiały: idea, czyli pamięć walczących (choć różnie oceniam sam wybuch powstania i ówczesne decyzje polityczne),
fakt, że to będzie prawdopodobnie największa biegowa impreza w dobie pandemii, także to, że organizatorzy nie zastosowali segregacji sanitarnej, limit 4000 osób, szybko wypełniony nie dzielił ludzi na ukłutych i nieukłutych itd. W zawodach startowało wielu znajomych oraz ludzi z mojej rodziny.
Organizacja biegu była bardzo dobra, przed moją turą krótką mowę wygłosił Leszek Żukowski, na trasie prowadzącej przez centrum Warszawy, także w słynnym wiadukcie, były puszczane odgłosy walk powstańczych itd.
Rezultat nie był dla mnie ważny, bo wcześniej specjalnie nie trenowałem, najpierw wakacje w ciepłym kraju, potem wiadomo co, a potem śmierć bliskiej osoby w tygodniu przed zawodami.
Jak dobrze, że tylko posty kolegów są takie "monotonne i ograniczone" ...
No właśnie!
W końcu to forum o bieganiu, a w bieganiu dystans i czasy są najważniejsze, więc w sumie nic dziwnego, że większość o tym pisze.
No i jak tam mój równolatku? Udały ci się starty? Pobiłeś 50 minut na 10 km?
Serio większość? Jakoś nie wydaje mi się.
Mi też te zmiany na forum się nie podobają, ta czcionka jakaś dziwna (choć da się przyzwyczaić).Le-on pisze: ↑18 sie 2021, 14:54 Cześć,
Jak dłubią przy forum to źle mi się to czyta.
Nie wiem czy kiedykolwiek uda mi się złamać 50 min na 10 km.
W końcu udało mi się złamać 30 min na 6 km.
W biegu na 10 km miałem czas poniżej 52 minut. ..
Dwa tygodnie temu pobiegłem mój drugi maraton - cross maraton.
Udało się ukończyć, jednak 5 h nie udało się złamać, choć poprawiłem swój czas z zeszłego roku o 13 minut.
Za tydzień mam test na 1000 metrów.
W zeszłym roku na wiosnę miałem 4:20, na jesieni 4:10 a teraz powalczę żeby złamać 4 minuty.