Nie, bo chce na urlop jechaćsebastian899 pisze:10 km w 35 minut zgadlem ?Przemkurius pisze:biegowy. jak zaliczę mogę jechać na urlopMatiR pisze:Jaki test planujecie ?

Moderator: infernal
Nie, bo chce na urlop jechaćsebastian899 pisze:10 km w 35 minut zgadlem ?Przemkurius pisze:biegowy. jak zaliczę mogę jechać na urlopMatiR pisze:Jaki test planujecie ?
Może reaktywuję jak będzie po cosebastian899 pisze:U mnie w dziale z komentarzami już wieki nie był a tu ciągle coś pisze , nie ładnieMatiR pisze:XDa ja takie cacka biegam
Nie pamiętasz już osobnika z województwa opolskiego który sklepal Cię chciał na zawodach w KK
? Edit : reaktywuj swojego bloga , komentarza też nie zostawię , ale przeczytać przeczytam
Raz, że się przekonałem już w 100% bo jedzenie było różnorodne a dwa byłem zwyczajnie głodnySiedlak1975 pisze:Już ci Roland pisał żebyś dzień przed nie żarł po korek. Dzien przed warto nawadniać
No i co teraz napiszesz?Przemkurius pisze:Raz, że się przekonałem już w 100% bo jedzenie było różnorodne a dwa byłem zwyczajnie głodnySiedlak1975 pisze:Już ci Roland pisał żebyś dzień przed nie żarł po korek. Dzien przed warto nawadniać
Że wczoraj nie żarłem jak głupi tylko standardowe porcjeSiedlak1975 pisze: No i co teraz napiszesz?Nawodnisz to jedziesz
Czułem, że treningowe przekomarzania się, to tylko zasłona dymna dla butów.sebastian899 pisze:Nie pisz tak bo wszyscy kupią Vaporfly i nie będziemy mieli przewagi na starciemówiłem że but zajebisty , ładne tempa i dobra przerwa .
Tempo jest cięższe - ok 260g a nexty 191g.yaaceek pisze:Ładnie to weszło.To jeszcze trening w Tempo nextach i napisz pierwsze szybkie porównanie.Varporfly next% - genialny but.
Nie lubię ściemysebastian899 pisze:Nie pisz tak bo wszyscy kupią Vaporfly i nie będziemy mieli przewagi na starciemówiłem że but zajebisty , ładne tempa i dobra przerwa .
Tak trening pod 10!.Kapitalna robota , kluczowa Tutaj była ta przerwa krótka , jakbyś przed treningiem napisał 6*1 km 2 p , powiedziałbym chyba na rowerze :bum:i ostatni jeszcze najszybszy , piękniePrzemkurius pisze: Nie lubię ściemy
Czyli dzisiaj trening ok? Taki pod dychę?
Specjalnie dla Ciebie dozowalem temposebastian899 pisze:lTak trening pod 10!.Kapitalna robota , kluczowa Tutaj była ta przerwa krótka , jakbyś przed treningiem napisał 6*1 km 2 p , powiedziałbym chyba na rowerze :bum:i ostatni jeszcze najszybszy , pięknie
Dzięki dzięki. Ja przerwy zawsze robie w marszu (tzn jeśli nie podpieram kolanbezuszny pisze:Trening petarda. Dobra robota. W ogóle to na krótkiej przerwie - tak z ciekawości robisz wtedy marsz albo trucht czy stanie w miejscu?