-3 pary nowych nike lekko za kostkę
-3 pary z decathlonu za kostkę
-2 pary długich z grubszą stopą.
Więc chwilo mam spokój

Moderator: infernal
No właśnie obecnie nie ma różowych. Są w trójpakach, ale nie ma rozmiaru.sebastian899 pisze:Krzychu jak znajdziesz gdzieś różowe to daj cynk
Powiedz kiedy masz urodziny to Ci kupie w nike outlecie trójpaksebastian899 pisze:Wrócił temat skarpetek , super będzie o czym rozmawiać przez kolejny tydzień, to nie uczciwe że jeden ma 8 par skarpetek a 2 nie ma nawet 1 pary , prawie tak samo jak z papierem toaletowym w marcu zeszłego roku , nie może być tak że 10% społeczeństwa posiada 90% skarpetek , czekajcie ,czekajcie wpadną jakieś bony w tym roku to Was zniszczę jeszcze
Dej link, zobaczymy. Po ile wyszły?kkkrzysiek pisze:A ja ostatecznie nie kupiłem tych waporflajów, ale jadą do mnie szybkie endorfinki z Hiszpanii przez Holandię. Nie rozumiem tej trasy, ale cóż poradzić, firmie tak wychodzi taniej.
Widziałem, czytałem. Rzetelnacichy70 pisze:no ja z endorphinow bardzo zadowolony.
nawet recenzje na swoją www wrzuciłem .
Z doświadczenia… ładowanie jest spoko, ale nie bezpośrednio dzień przed startem. Najlepiej to połączyć z kilkoma dniami na niższych węglach, dzień ładowania, dzień normalnego lekkiego żarcia i dzień startowy.Przemkurius pisze:Tomek - ano właśnie. Następnym razem w ogóle oleje ładowanie i zachowam normalny tryb żywieniowy.