Oj, to nie ma co myćRolli pisze:A ja w wannie.Siedlak1975 pisze:6 litrów wody to ja mam na dwa tygodnie

Moderator: infernal
Oj, to nie ma co myćRolli pisze:A ja w wannie.Siedlak1975 pisze:6 litrów wody to ja mam na dwa tygodnie
policzyłem właśnie z ciekawości. na szczęście po bieganiu.Rolli pisze:Domknięty, trening jak najbardziej domknięty. To było całkowite przepalenie i tak zwany "szczyt treningowy".
Policz sekundy, to zobaczysz jakie czasy to były!
Głowa jest dobra, bardzo dobra.
Jutro tylko 10km w 5:10-5:30 i 4 x 60m na sztywnych nogach. (Te 4x60 jest obowiązkiem!!) Moze być, ze przez Weekend będzie w głowie trochę siano.
Teraz jesteś podjarany... zmęczenie przyjdzie. Przyjdzie jak ściana.Przemkurius pisze: o dziwo już teraz w miarę do siebie doszedłem. zaraz jakąś kawkę strzelę, później obiad zjem i wieczorem będzie już okej.
ale to dopiero wieczorem, bo do 16 siedzę z młodą a później na zakupyRolli pisze: Teraz jesteś podjarany... zmęczenie przyjdzie. Przyjdzie jak ściana.
chyba jak Ci ostatnie browary wykupiliSiedlak1975 pisze:Ja tak cierpialem jak 5x1600 robilem.
Nie ma takiej opcjiPrzemkurius pisze:chyba jak Ci ostatnie browary wykupiliSiedlak1975 pisze:Ja tak cierpialem jak 5x1600 robilem.
meh, ja uległem namowie żonycichy70 pisze:ja zakupił dziś dwie pary szortów ze zniżka.
Pytałem córki lat cztery, które jej się bardziej podobają, to stwierdzila, ze niebieskie. A że adiosy mam w podobnym kolorze i są mega to jest jak jestsebastian899 pisze:Kurcze a ja różowych butów w swoim rozmiarze nie miałem
Biorąc pod uwagę, zw w tamtym roku kupilem zoom fly3 i do tej pory nie były wyjęte z pudełka, to te nexty będę miał do śmiercisebastian899 pisze:: edit tak to jest ja kupiłem buty i teraz połowa forum kupi takie same żeby nie być gorsza
Ja wychodzę z założenia, że najwyżej odeślę. Ale pewnie nie odeślę tylko będą się kurzyć w pudełku za taką cene.kkkrzysiek pisze:Wciąż się waham. Może kupię sobie z okazji połączonych dnia matki i dnia dziecka, które będą niebawem. Co prawda ani ze mnie dziecko, ani, tym bardziej, matka, ale zawsze to jakaś okazja.
Lepiej żałować że się kupiło , niż żałować że się nie kupiłokkkrzysiek pisze:Wciąż się waham. Może kupię sobie z okazji połączonych dnia matki i dnia dziecka, które będą niebawem. Co prawda ani ze mnie dziecko, ani, tym bardziej, matka, ale zawsze to jakaś okazja.