Ide na TWL.
Moderator: infernal
- samobójstwo to droga na łatwiznęRolli pisze:Powoli mam myśli samobójcze!!! Jak do tego dochodzi Corona, pogoda i brak kontaktów z otoczeniem, to albo pobić żonę, zalać sie, albo sznurek...![]()
To fakt, aczkolwiek wbrew pozorom jakoś ciężko nie było na tak wysokim tętnie. Tak samo utrzymanie tempa nie było problemem.Rolli pisze:Przynajmniej nie było dryftu HR.
to pokolei:Rolli pisze:Dalej!! Idzie dobrze... nawet nie będę krzyczał, bo z opisu wyszło bardzo luźno. Mimo tego nie zmieniamy nic w treningu.
Jak przyjdzie zima to będziemy musieli wrócić dwa kroki do tylu i przeczekac.
Przesuwasz dalej stopa ścianę 3x w tygodniu (jak na Youtubie, berlińska metoda)?
okej, tę sobotę bym jeszcze zostawił, bo ciekaw jestem co z tego wyjdzie.Rolli pisze:Nie ma sensu w przyszłym tygodni walczyć. Jutro podeśle cos nowego.
Bierz sie za berlinki!!!
witaminę D biorę co drugi dzień 2000j (bo ogólnie biorę taki kompleks witamin i tam jest chyba 400j) a witaminę C przyjmuję codziennie w postaci soku z cytryny wyciśniętego i dodanego do 1,5l wodyRolli pisze: Ale teraz wrzuć trochę więcej witaminy C i D. Zeby cie nie rozłożyło. Ja chłopakom zabraniam robić akcenty przy tak niskich temperaturach.
Dalej jak napisałem... tydzień regeneracyjny.
a właśnie nie, bo nie chce żeby mnie przekląłkeiw pisze:buziaczki i bezalkoholowe dla Siedlaka
Twardy zawodnik jesteś.