Objawia się tym, że nie będę pił!Logadin pisze:Gdzie wasza silna wola!
Okej! Jak mi braknie tchu to zwolniękeiw pisze:
Coś w tym jest, sam mimowolnie przyśpieszam ale Przemek jak trzeba to zwolnij
Moderator: infernal
Objawia się tym, że nie będę pił!Logadin pisze:Gdzie wasza silna wola!
Okej! Jak mi braknie tchu to zwolniękeiw pisze:
Coś w tym jest, sam mimowolnie przyśpieszam ale Przemek jak trzeba to zwolnij
okej, to sobie ustawię "budzik" w zegarku. a co do skrócenia zobaczę w trakcie, bo dzisiaj się zapowiada dzień w pozycji horyzontalnejRolli pisze:Jutro możesz skrócić i nie biegnij szybciej jak 5:10. Ma byc naprawdę spokojnie.
W poniedziałek możesz wydłużyć przerwy w razie potrzeby. Trening na "próba osiągnięcia czasu"
A gdzie jest napisane, że Przemek biega/ma biegać to jak WB1?Bartek_91 pisze:Tak sobie przeglądam tego bloga... nie chciałem się wpieprzać ale skoro już można komentować... to nic dziwnego że bohater bloga jest zmęczony jak na rozbieganiu pod koniec wchodzi już w drugi zakres. Tętno 162 to bardzo wysoko nawet dla 15latka z wysokim Hrmax.
Trener powinien dostać zjeby
Ja po zwykłym rozbieganiu... a jesteśmy chyba na podobnym poziomie nie odczuwam żadnego bólu ani w trakcie ani po , ani na drugi dzień.
Wb1 to ma być regeneracja.
Na pierwszej stronie masz napisane że masz Hrmax 192... ja mam 204... a biegamy wb1 praktycznie na tym samym tętnie. Ty nawet wyżej po co
pierwsza strona to trochę nieaktualna jest. w styczniu na zawodach pas złapał 201, w lipcu na teście 200. więc przyjęte jest hr max 200.Bartek_91 pisze:Tak sobie przeglądam tego bloga... nie chciałem się wpieprzać ale skoro już można komentować... to nic dziwnego że bohater bloga jest zmęczony jak na rozbieganiu pod koniec wchodzi już w drugi zakres. Tętno 162 to bardzo wysoko nawet dla 15latka z wysokim Hrmax.
Trener powinien dostać zjeby
Ja po zwykłym rozbieganiu... a jesteśmy chyba na podobnym poziomie nie odczuwam żadnego bólu ani w trakcie ani po , ani na drugi dzień.
Wb1 to ma być regeneracja.
Na pierwszej stronie masz napisane że masz Hrmax 192... ja mam 204... a biegamy wb1 praktycznie na tym samym tętnie. Ty nawet wyżej po co
co daje tempo 5'11/km.29.11 14,4 km 1:14:44 przy 156 AVG
na bolesność ma wpływ dużo innych czynników, nie tylko treningBartek_91 pisze:
Chyba źle zerknąłem w tabele ... no i podajesz że masz Hrmax 200/201 to raczej byłoby OK ... ale nie powinno Cię nic boleć
Na pewno bym nie pobiegł. Ale co to zmienia, skoro się nie przygotowuje do półmaratonu. Ba, ja się nawet do dychy nie szykuje.Bartek_91 pisze:Obecnie jestem po przerwie... ale w formie pobiegłem połówkę po 4.06 - wątpię abyś dał radę patrząc na Twoje treningi z listopada. Bez trenera.
Prawdopodobnie pobiegł byś juz teraz to nawet szybciej. Wystarczy 4 tygodnie wydłużenia. Ale tak jak napisałeś, celem jest luźne wybieganie 21km w 4:06 a nie "wielki wynik 1:26" na półmaratonie.Przemkurius pisze:Na pewno bym nie pobiegł.Bartek_91 pisze:Obecnie jestem po przerwie... ale w formie pobiegłem połówkę po 4.06 - wątpię abyś dał radę patrząc na Twoje treningi z listopada. Bez trenera.
Pogadamy jak przekroczysz 50ke, bo na razie widzę odreagowujesz swoje zyciowe sukcesy na przypadkowych ludziach na forum.Bartek_91 pisze:wielki wynik 2:10 na 800 m jako 15 latek biegałem szybciej... miałem 2:04 podczas biegu na 1500