Ani jedno ani drugie.MatiR pisze:Czyli taktyka na biegi, bo wiatr...
na 800m - 59s/400 + rollen
na 1500m - 2:45/1000 + rollen
59/400 to staniesz na 650.
Jeszcze gorzej na 1500.
Moderator: infernal
Ani jedno ani drugie.MatiR pisze:Czyli taktyka na biegi, bo wiatr...
Rolli pisze:Przemek, zaznacz na fotce, gdzie startowałeś te 400.
OK.Przemkurius pisze:Rolli pisze:Przemek, zaznacz na fotce, gdzie startowałeś te 400.
mniej więcej tak. żółty start, czerwony lap. z punktu startu było ładnie opisane 400m na linii z prawej strony toru. także niestety żadna z 400m nie została zamknięta
Domyślam się, ale zabawa będzie przednia.Rolli pisze:Ani jedno ani drugie.MatiR pisze:Czyli taktyka na biegi, bo wiatr...
59/400 to staniesz na 650.
Jeszcze gorzej na 1500.
eh, wiedziałem, żeby siedzieć cichoRolli pisze:Jutro wolne!!!!!!!!!!
Pojutrze 5km w 5:30. i do wanny.
niby szybko, niby nie. ja średnio z nich jestem zadowolony w sumie. w tym segmencie mam bardzo dużo do poprawy.przemekta pisze:Ale Ty szybko biegasz te czterysetki Ale wynik na 5km potwierdza, że już jesteś raczej ode mnie szybszy
wczoraj tylko litr ale w odstępie ponad trzygodzinnymRolli pisze:OK. Jutro znowu wolne. Pojutrze 10km w 5:20 i zobaczymy dalej.
Grzaniec z malina jak najbardziej, byle by nie 6 litrów.
kiedyś próbowałem bawić się w pilnowanie tętna ale generalnie bez weryfikacji jakimiś badaniami nie ma sensu się tym przejmować.sebastian899 pisze:Widzisz Przemek i wcale nie było po 6.00 jak mówiłeś . Mam znajomego co ściśle się trzyma tętna na zakresach , 1 zakres biega na maks 144, co przekłada się średnio na tempo w granicy 5.40 . W tym roku na Wroactiv złamał znacząco 40 , a na początku października mam go prowadzić na 3.50 w ramach biegu wirtualnego . Jest takie dziwne przekonanie u biegaczy amatorów że żeby robić szybko progres , to trzeba na każdym treningu zapier.... ile się da .Kuruj się i zdrowka .P
Dzisiaj ni z gruchy ni z pietruchy w robocie dostałem 37 temperature. Ale obstawiam, że bardziej zmęczenie wychodzi po weekendzieRolli pisze:
Ale obserwuj i napisz jak leci.