![:bum:](./images/smilies/bum.gif)
A tak na poważnie złapiesz szybkość i inne spojrzenie na bieganie na treningach od Rolliego.
Moderator: infernal
Bo ludzie lubią biegać, ale znakomita większość w strefie komfortu lub względnego komfortu, a na takich treningach do MD czy nawet do 5 km trzeba się ostro upodlićbezuszny pisze: BTW gdy spędziłem kilka miesięcy w Holandii, zauważyłem, że tam taka tendencja nie jest aż tak silna i wiele osób nawet amatorsko trenuje pod MD albo choćby 5-10km, niekoniecznie wszyscy prą do maratonów.
Trener pomyśli za CiebiePrzemkurius pisze:Wojtek - o pandemicznym nie myślę nawet
Chopie dej żyćMatiR pisze:200setki... Tsss...![]()
Może jakieś dłuższe MDki, tysiaczki na powtórzeniach... Pandemiczny.
Czekam na relację z kolejnych treningów aż zaznasz pełni szczęścia
A dziękujęAniad1312 pisze:Ładnie![]()
czyt. Świetnie
Oj tam, młodość. Po prostu znowu przestałem pićSkoor pisze:Ech młodość
Odpuść sobie, 1,5 miesiąca temu nikt by tu złamanego grosza nie postawił, że w tak znacznym stopniu zbliżysz się do 3min. Mega wynik w M45, na sub3 za stary jesteśSiedlak1975 pisze:Promocja w Lidlu zrealizowana![]()
Jeszcze muszę zrealizować przegrany zakład i wypić 0%.
Brrrr
Żebyś sie nie zdziwił, młody Padawan!jacekww pisze:Odpuść sobie, 1,5 miesiąca temu nikt by tu złamanego grosza nie postawił, że w tak znacznym stopniu zbliżysz się do 3min. Mega wynik w M45, na sub3 za stary jesteśSiedlak1975 pisze:Promocja w Lidlu zrealizowana![]()
Jeszcze muszę zrealizować przegrany zakład i wypić 0%.
Brrrr