![oczko ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
![hahaha :hahaha:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderator: infernal
Jak się jest najszybszym w powiecie to nigdy tłoku nie majacekww pisze:Tak jest jak się na ostatnią chwilę wpada, to jednak dochodzę do wniosku, że w mojej nie było ogromnego tłoku, czytając wasze relacje.
Ma to swoje zalety; luźniej w strefie, na trasie, po masaż, depozyt, pod prysznicem, przy posiłku i wyjeździeSiedlak1975 pisze:Jak się jest najszybszym w powiecie to nigdy tłoku nie majacekww pisze:Tak jest jak się na ostatnią chwilę wpada, to jednak dochodzę do wniosku, że w mojej nie było ogromnego tłoku, czytając wasze relacje.
Jak już wyszedłem wczoraj, to trzeba przyjąć to za koniec, zresztą moje bieganie to czysta rekreacja przy tym co ty wyprawiasz i jak się angażujesz, na pewno będzie z tego chleb.infernal pisze:Już koniec odpoczynku?
Jacku wielu osób tak piszę, a znając życie wyjdzie z tego tyle co nic. Może, tylko może mała kromka z całego chleba co najwyżej wyjdzie. Niby hard work, ale nie przeskoczy się.jacekww pisze:Jak już wyszedłem wczoraj, to trzeba przyjąć to za koniec, zresztą moje bieganie to czysta rekreacja przy tym co ty wyprawiasz i jak się angażujesz, na pewno będzie z tego chleb.
Ja sobie podładowałem akumulatorki i psychicznie jestem gotów na podbój 2020 roku, a fizycznie się okaże na ile i czy...
Ja poprawię swoje, a Ty moje - wspomnisz moje słowa - tego nam życzęinfernal pisze: Jestem przekonany, że wyniki poprawisz z ubiegłego rokuWspomnisz moje słowa, a może sam Ci je wspomnę na jakimś biegu jak się spotkamy
![]()