Również wczoraj biegłam w Biegu Trzech Kroli, ale ja to bardzoo rekreacyjnie

Moderator: infernal
ta piuntka to była na zasadzie, żeby zobaczyć jak się biega na zawodachMatiR pisze:Tak. Tyle, że ten twój ostatni wynik z 5km to pic na wodę i śmiało możesz biegać na poziomie 19:10-19:20 i to lada moment.
Głowa głowa.MatiR pisze:Tak. Tyle, że ten twój ostatni wynik z 5km to pic na wodę i śmiało możesz biegać na poziomie 19:10-19:20 i to lada moment.
1. Moj pierwszy start w zawodach, nie wiedzialem czym to sie jeinfernal pisze:Głowa głowa.MatiR pisze:Tak. Tyle, że ten twój ostatni wynik z 5km to pic na wodę i śmiało możesz biegać na poziomie 19:10-19:20 i to lada moment.
Chłop robi 5x1km @3:45. Chciał po prostu znowu mieć nowy rekord zaraz![]()
Czemu niekeiw pisze:Przemek, tym tytułem bloga to się jeszcze tobą Beata zainteresuje
Jeśli dla Ciebie to nie jest ciężki trening, to czuje że zaraz będę patrzył na Twoje plecy jak biegaszPrzemkurius pisze: 3. 5x1 at 03'45 to moze nie kaplica ale ciężki trening. No i chcialem się sprawdzić czy jestem w stanie zamknac taki trening na obecnym etapie
Kaplica to byloby gdyby po każdym powtórzeniu stal z rekami na kolanachinfernal pisze:Jeśli dla Ciebie to nie jest ciężki trening, to czuje że zaraz będę patrzył na Twoje plecy jak biegaszPrzemkurius pisze: 3. 5x1 at 03'45 to moze nie kaplica ale ciężki trening. No i chcialem się sprawdzić czy jestem w stanie zamknac taki trening na obecnym etapie![]()
A startowałeś w ogóle na HM? Bo chyba nie, więc porównania nawet nie ma. 18km@4:40 to nawet blisko mojej życiówki na HM nie stoi tak naprawdę. Ot, lekko wymagająca jednostka treningowa.Przemkurius pisze: Poza tym to bez przesady, do Ciebie to mi daleko bo nie zrobiłbym 18km w 04'40/km
Skoor pisze:Się chłopaki już tak po tyłkach nie poklepujcie
Ja akurat podbudowuje się dopiero po udanym starcie, także daleka droga.keiw pisze:Podbudowa psychologiczna zawodnika