Birdie - I just wanna run

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: 0:50
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ma_tika pisze:A co to za impreza, ten mini obóz? Podoba mi się, ja też tak chcę!!! Chociaż w domu przynajmniej udaje mi się ciasta unikać. A teraz narobilaś mi apetytu tym makowcem i na obóz mi się zachciało :hahaha:
To taki prywatny dwuosobowy wyjazd wakacyjny. Nazywam to mini obozem, bo jestesmy w ośrodku sportowym, gdzie jest basen, stadion, siłownia, stołówka itp. Są tu sportowcy różnych dyscyplin a i my więcej się ruszamy niż normalnie. Ale byczenie też jest, a jak :hahaha:
Ostatnio zmieniony 10 sie 2013, 08:37 przez birdie, łącznie zmieniany 1 raz.
New Balance but biegowy
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ja się Ciebie zaczynam bać, jak patrzę na te wyniki testów... :taktak:
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

birdie pisze:To taki prywatny dwuosobowy wyjazd wakacyjny. Nazywam to mini obozem, bo jestesmy w ośrodku sportowym, gdzie jest basen, stadion, siłownia, stołówka itp. Są tu sami sportowcy różnych dyscyplin a i my więcej się ruszamy niż normalnie. Ale byczenie też jest, a jak :hahaha:
Pozazdrościłam. I zaczynam planować jesienne wakacje :) Byle by tylko męża namówić :ojoj:
Obrazek
Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Aniad1312 pisze:Ja się Ciebie zaczynam bać, jak patrzę na te wyniki testów... :taktak:
Nie wiem czy naigrywanie się z wolniejszych nie jest grzechem, lekkim ale zawsze ...? :hejhej:
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

birdie pisze:Nie wiem czy naigrywanie się z wolniejszych nie jest grzechem, lekkim ale zawsze ...? :hejhej:
Ojacie, a ja dziś spowiedź zaliczyłam i nie wyznałam tego grzechu... :orany: do poprawki :spoko:
a na serio, to wcale się nie nabijam. O tym wolniejszym tempie to chyba w ramach lekcji historii mówisz :bleble:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Birdie, jesteś pewna, że to achilles?
późniejszym wieczorem napiszę maila na pw, bo teraz muszę po małą lecieć do babci ... naopowiadała horrorów dziecku na dobranoc i dziwi się, że młoda boi się teraz u niej spać :
wrrwrr:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

2 miesiące to mnóstwo czasu, więc lecz tę kontuzję jak najszybciej i wracaj do treningów :taktak: Jeszcze się chyba taki nie urodził, kto by plan treningowy w 100% wybiegał ;) Głowa do góry!
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

może jednak trochę przesadziłaś z intensywnością i objętością w ostatnich dniach? daj sobie parę dni luzu. może to tylko zmęczeniowe cuś?
Obrazek
Aniad1312
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Dasz radę, Dziewczyno :)
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

wysłałam ;)
Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

rubin pisze:wysłałam ;)
ja też wysłałam :oczko:
naopowiadała horrorów dziecku na dobranoc i dziwi się, że młoda boi się teraz u niej spać :
wrrwrr:
- biedne te nasze dzieci. Mojej nastoletniej córce, trener w drodze powrotnej z zawodów do domu opowiada o duchach i przysięga, że to prawda. Wiesz co potem mam do słuchania .... :sss:

Dzięki, dziewczyny, za słowa pocieszenia. Uczę się cierpliwości :bum:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

teściowa zdziwiona o co chodzi ... przecież samą prawdę opowiadała młodej (8 lat);
streściła jej wiadomości z ostatnich kilku dni: że rekin panu odgryzł łydkę, że dzieci się potopiły w rzece, że coś tam z jakąś trumną się stało; że dziadek (śp.) w nocy straszy i stuka w pokoiku :lalala:
Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

teściowa zdziwiona o co chodzi ... przecież samą prawdę opowiadała młodej (8 lat);
streściła jej wiadomości z ostatnich kilku dni: że rekin panu odgryzł łydkę, że dzieci się potopiły w rzece, że coś tam z jakąś trumną się stało; że dziadek (śp.) w nocy straszy i stuka w pokoiku :lalala:
:hahaha: :hahaha: :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Szkoda trochę takiej przerwy i przyjemności ze startów. :lalala:
Ale jest w tym dobra myśl.. Twoje achillesy nie tylko się zregenerują, ale będą miały czas żeby się przebudować. Będzie z tego po prostu lepsze bieganie. :)
Awatar użytkownika
birdie
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mimik pisze:Szkoda trochę takiej przerwy i przyjemności ze startów. :lalala:
Ale jest w tym dobra myśl.. Twoje achillesy nie tylko się zregenerują, ale będą miały czas żeby się przebudować. Będzie z tego po prostu lepsze bieganie. :)
Mimik, z tą myślą codziennie wstaję ;) dzięki
ODPOWIEDZ