a ja mam ochote na piwo

Moderator: beata
franklina pisze:
a ja mam ochote na piwo
No trening solidy jak na taką pogode. Ja wczoraj tylko 2h ale za to w 40cm śniegu w przewadze po polach, troche sarny na mnie patrzyły z niedowierzaniem ale co tammaly89 pisze:franklina pisze:
a ja mam ochote na piwo
O piwo na pewno łatwiej niż o słońce obecnieGdańsk zasypany. Ale miałem wczoraj masę farta. Poleciałem rano na trening, zaliczyłem ponad 42 kilometry (Wietrzny maraton), wróciłem do domu wziąłem prysznic i... zaczął sypać śnieg
Także ja pierwszy trening na śniegu po niedawnym ociepleniu zaliczę dopiero jutro
I to od razu szykuję się dwudziestka
Ale nie ma co się porównywać do innychfranklina pisze:mały czytałam o twoich wyczynach własnie na Twoim blogunie zalamuj mnie...ja ledwo 4,5machnełam i juz uznałam siebie za mistrza bo przeciez wiało ,bo padało,bo zacinało A JA BIEGŁAM
ale moje wyniki w porównaniu do Ciebie to ...klops
no trudno,nie kazdy może tak szarzowac jak Ty
pozdrawiam Cie cieplo
Dwie godziny latania i to w takich warunkach jak piszesz to na pewno nie "tylko 2h" i obaj o tym wiemyMar.co pisze: No trening solidy jak na taką pogode. Ja wczoraj tylko 2h ale za to w 40cm śniegu w przewadze po polach, troche sarny na mnie patrzyły z niedowierzaniem ale co tam
Zwłaszcza biegowychWilma pisze:Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów
Dokładnie tak :Dkachita pisze:Wilma, gratulacje!
Zwłaszcza biegowychWilma pisze:Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów
No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :DWilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
Otóż to! Cieszę się, że zgadasz się z moją sugestiąmaly89 pisze:No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :DWilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
Wilma pisze:Otóż to! Cieszę się, że zgadasz się z moją sugestiąmaly89 pisze:No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :DWilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
Jakoś tego nie widzęmaly89 pisze:Nie chcąc niepotrzebnie nikogo reklamować - przedstawiciele pewnej firmy zapewniali, że w tym roku najbardziej popularne na biegowych trasach będą kolory: czarny i żółtyCiekawe tylko czy innej marki nastawią się na te kolory :D