ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
franklina pisze:
a ja mam ochote na piwo
O piwo na pewno łatwiej niż o słońce obecnie Gdańsk zasypany. Ale miałem wczoraj masę farta. Poleciałem rano na trening, zaliczyłem ponad 42 kilometry (Wietrzny maraton), wróciłem do domu wziąłem prysznic i... zaczął sypać śnieg Także ja pierwszy trening na śniegu po niedawnym ociepleniu zaliczę dopiero jutro I to od razu szykuję się dwudziestka
- franklina
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!
mały czytałam o twoich wyczynach własnie na Twoim blogu nie zalamuj mnie...ja ledwo 4,5machnełam i juz uznałam siebie za mistrza bo przeciez wiało ,bo padało,bo zacinało A JA BIEGŁAM ale moje wyniki w porównaniu do Ciebie to ...klops no trudno,nie kazdy może tak szarzowac jak Ty pozdrawiam Cie cieplo
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka w maratonie: brak
No trening solidy jak na taką pogode. Ja wczoraj tylko 2h ale za to w 40cm śniegu w przewadze po polach, troche sarny na mnie patrzyły z niedowierzaniem ale co tammaly89 pisze:franklina pisze:
a ja mam ochote na piwo
O piwo na pewno łatwiej niż o słońce obecnie Gdańsk zasypany. Ale miałem wczoraj masę farta. Poleciałem rano na trening, zaliczyłem ponad 42 kilometry (Wietrzny maraton), wróciłem do domu wziąłem prysznic i... zaczął sypać śnieg Także ja pierwszy trening na śniegu po niedawnym ociepleniu zaliczę dopiero jutro I to od razu szykuję się dwudziestka
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ale nie ma co się porównywać do innych Może być tak, że większym wyzwaniem było Twoje 4,5 niż moje 40 Bieganie to walka z samym sobą, a nie z innymi Także ja gratuluję tych 4,5 bo z tego co piszesz nie było łatwofranklina pisze:mały czytałam o twoich wyczynach własnie na Twoim blogu nie zalamuj mnie...ja ledwo 4,5machnełam i juz uznałam siebie za mistrza bo przeciez wiało ,bo padało,bo zacinało A JA BIEGŁAM ale moje wyniki w porównaniu do Ciebie to ...klops no trudno,nie kazdy może tak szarzowac jak Ty pozdrawiam Cie cieplo
Dwie godziny latania i to w takich warunkach jak piszesz to na pewno nie "tylko 2h" i obaj o tym wiemy BrawoMar.co pisze: No trening solidy jak na taką pogode. Ja wczoraj tylko 2h ale za to w 40cm śniegu w przewadze po polach, troche sarny na mnie patrzyły z niedowierzaniem ale co tam
Pozdrawiam
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
franklina, dzięki! Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów
A do malego to się nie porównuj bo on to jest inna liga
A do malego to się nie porównuj bo on to jest inna liga
o
- polcia2000
- Stary Wyga
mały to jest terminator
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
- kachita
- Zaprawiony W Bojach
Wilma, gratulacje!
Zwłaszcza biegowychWilma pisze:Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Dokładnie tak :Dkachita pisze:Wilma, gratulacje!
Zwłaszcza biegowychWilma pisze:Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów
Dzięki!
o
-
- Zaprawiony W Bojach
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Ma_tika, to akurat taki chyba zaufany sklep więc ja bym ich nie podejrzewała o jakieś przekręty. To nie to samo co ostatnio akcja z Iphonami na FB
Non stop kolor to będę jak mi noga wyzdrowieje Wtedy na pewno dam znać jak się wszystkie nowe nabytki sprawują. Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
Non stop kolor to będę jak mi noga wyzdrowieje Wtedy na pewno dam znać jak się wszystkie nowe nabytki sprawują. Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
o
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :DWilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Otóż to! Cieszę się, że zgadasz się z moją sugestiąmaly89 pisze:No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :DWilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
o
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Wilma pisze:Otóż to! Cieszę się, że zgadasz się z moją sugestiąmaly89 pisze:No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :DWilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów...
Nie chcąc niepotrzebnie nikogo reklamować - przedstawiciele pewnej firmy zapewniali, że w tym roku najbardziej popularne na biegowych trasach będą kolory: czarny i żółty Ciekawe tylko czy innej marki nastawią się na te kolory :D
- Wilma
- Zaprawiony W Bojach
Jakoś tego nie widzę W modzie damskiej i tak zawsze róż jest kolorem wiodącymmaly89 pisze:Nie chcąc niepotrzebnie nikogo reklamować - przedstawiciele pewnej firmy zapewniali, że w tym roku najbardziej popularne na biegowych trasach będą kolory: czarny i żółty Ciekawe tylko czy innej marki nastawią się na te kolory :D
o