ZACZYNAM ....z niczym;)

Dziewczyny - to nasze miejsce.

Moderator: beata

Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

wilma babo-gratki,super! a ten chłopak to czemu wygrał?Mną nie wstrząsnął :hej: Masz kurtke nówkę to mi wyslij starą bo ja nie mam żadnej :hej: :hahaha: :ble: :ble: :ble: :ble: :ble: czadowe to foto zrobilas-extra,bombastic :ble:

a ja mam ochote na piwo :taktak:
Obrazek
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 37:44
Życiówka w maratonie: 02:56:04
Kontakt:

Nieprzeczytany post

franklina pisze:

O piwo na pewno łatwiej niż o słońce obecnie :) Gdańsk zasypany. Ale miałem wczoraj masę farta. Poleciałem rano na trening, zaliczyłem ponad 42 kilometry (Wietrzny maraton), wróciłem do domu wziąłem prysznic i... zaczął sypać śnieg :) Także ja pierwszy trening na śniegu po niedawnym ociepleniu zaliczę dopiero jutro :) I to od razu szykuję się dwudziestka :)
Awatar użytkownika
franklina
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: planowana na 2015 r!

Nieprzeczytany post

mały czytałam o twoich wyczynach własnie na Twoim blogu :spoczko: nie zalamuj mnie...ja ledwo 4,5machnełam i juz uznałam siebie za mistrza bo przeciez wiało ,bo padało,bo zacinało A JA BIEGŁAM :ble: ale moje wyniki w porównaniu do Ciebie to ...klops :ojoj: no trudno,nie kazdy może tak szarzowac jak Ty :ble: pozdrawiam Cie cieplo :hejhej:
Obrazek
Mar.co
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
franklina pisze:

O piwo na pewno łatwiej niż o słońce obecnie :) Gdańsk zasypany. Ale miałem wczoraj masę farta. Poleciałem rano na trening, zaliczyłem ponad 42 kilometry (Wietrzny maraton), wróciłem do domu wziąłem prysznic i... zaczął sypać śnieg :) Także ja pierwszy trening na śniegu po niedawnym ociepleniu zaliczę dopiero jutro :) I to od razu szykuję się dwudziestka :)
No trening solidy jak na taką pogode. Ja wczoraj tylko 2h ale za to w 40cm śniegu w przewadze po polach, troche sarny na mnie patrzyły z niedowierzaniem ale co tam ;)
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

franklina pisze:mały czytałam o twoich wyczynach własnie na Twoim blogu :spoczko: nie zalamuj mnie...ja ledwo 4,5machnełam i juz uznałam siebie za mistrza bo przeciez wiało ,bo padało,bo zacinało A JA BIEGŁAM :ble: ale moje wyniki w porównaniu do Ciebie to ...klops :ojoj: no trudno,nie kazdy może tak szarzowac jak Ty :ble: pozdrawiam Cie cieplo :hejhej:
Ale nie ma co się porównywać do innych :) Może być tak, że większym wyzwaniem było Twoje 4,5 niż moje 40 :) Bieganie to walka z samym sobą, a nie z innymi :) Także ja gratuluję tych 4,5 bo z tego co piszesz nie było łatwo :)

Mar.co pisze: No trening solidy jak na taką pogode. Ja wczoraj tylko 2h ale za to w 40cm śniegu w przewadze po polach, troche sarny na mnie patrzyły z niedowierzaniem ale co tam ;)
Dwie godziny latania i to w takich warunkach jak piszesz to na pewno nie "tylko 2h" i obaj o tym wiemy :) Brawo :)

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

franklina, dzięki! Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów :)
A do malego to się nie porównuj bo on to jest inna liga :)
o
Awatar użytkownika
polcia2000
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

mały to jest terminator :taktak:
"Nawet najdłuższa podróż zaczyna się od jednego kroku"
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wilma, gratulacje! :)
Wilma pisze:Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów :)
Zwłaszcza biegowych :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Wilma, gratulacje! :)
Wilma pisze:Kurtki nie oddam bo wychodzę z założenia, że w szafie kobiety nigdy nie ma za dużo ciuchów :)
Zwłaszcza biegowych :taktak:
Dokładnie tak :D
Dzięki!
o
Ma_tika
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wilma, ale faaajnie :) Gratulacje :)
a ja myslalam, ze w takich konkursach nie da sie wygrac, że to wszystko ustawione etc...
to teraz bedziesz faktycznie non stop kolor - w tych oczojebnych butach i nowych ciuchach :hahaha:
i daj znać koniecznie jak sie buty sprawują.
Obrazek
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ma_tika, to akurat taki chyba zaufany sklep więc ja bym ich nie podejrzewała o jakieś przekręty. To nie to samo co ostatnio akcja z Iphonami na FB :)
Non stop kolor to będę jak mi noga wyzdrowieje :( Wtedy na pewno dam znać jak się wszystkie nowe nabytki sprawują. Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów... ;)
o
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów... ;)
No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :D
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:
Wilma pisze:Tylko co tu kurcze zrobić? Żółta kurtka nie pasuje do różowych butów... ;)
No halo! Jak to co zrobić? :D ...nowe buty by się przydały :D Przecież nie oddasz ani nie przemalujesz kurtki :D
Otóż to! Cieszę się, że zgadasz się z moją sugestią :)
o
Awatar użytkownika
maly89
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Wilma pisze:
maly89 pisze:
Otóż to! Cieszę się, że zgadasz się z moją sugestią :)

Nie chcąc niepotrzebnie nikogo reklamować - przedstawiciele pewnej firmy zapewniali, że w tym roku najbardziej popularne na biegowych trasach będą kolory: czarny i żółty :) Ciekawe tylko czy innej marki nastawią się na te kolory :D
Awatar użytkownika
Wilma
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

maly89 pisze:Nie chcąc niepotrzebnie nikogo reklamować - przedstawiciele pewnej firmy zapewniali, że w tym roku najbardziej popularne na biegowych trasach będą kolory: czarny i żółty :) Ciekawe tylko czy innej marki nastawią się na te kolory :D
Jakoś tego nie widzę :) W modzie damskiej i tak zawsze róż jest kolorem wiodącym :)
o
ODPOWIEDZ