Kanas78 - komentarze

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

w końcu to MÓJ blog i MOJE święto, wolno mi
Joł! :taktak:
New Balance but biegowy
misthunt3r
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48:42
Życiówka w maratonie: 4:14:37

Nieprzeczytany post

No dobra - a ja z zupełnie innej beczki (sorry, że Ci się tak tu wbijam Kanas ;) ).

Jakiś czas temu przy okazji deklarowania biegu w Półmaratonie Warszawskim tutaj coś sobie pisaliśmy, że warto by się spotkać przed.

Cóż, bieg za 2 tygodnie, więc jeśli dalej macie chęci wypadałoby sprecyzować. Termin: raczej sobota. Miejsce: do ustalenia, na pewno coś się zaproponuje.
Ja i mój łódzki współbiegacz wraz z towarzyszką jego życia się piszemy :)

A jak reszta?

pozdrawiam
Obrazek
Because Running Sucks
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Proponuję w sobotę, 24.03 w Centrum Olimpijskim. My będziemy tak +/- 12:30 :taktak:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Myślę, że to dobra propozycja, bo i tak musimy tam zajść po pakiety startowe :) Kanasek ma mój numer, a ja mam jej, zdzwonimy się :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Ignis
Wyga
Wyga
Życiówka w maratonie: 3:31

Nieprzeczytany post

dziękuje za życzenia bardzo mi się podobają :hahaha:
Awatar użytkownika
wolf1971
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Myślę, że to dobra propozycja, bo i tak musimy tam zajść po pakiety startowe :) Kanasek ma mój numer, a ja mam jej, zdzwonimy się :taktak:
I razem pójdziemy na stragany biegowe... Tylko weź kartę :oczko: Już zrobiliśmy wizualizację tych promocji :hahaha:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Promocje, powiadasz? Hmmmm... Bo w sumie kupiłabym sobie nowe buty :bum: Ale pewnie i tak nie będzie mojego rozmiaru :lalala:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
pardita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 55:43.00
Życiówka w maratonie: półmaraton 01:58:41

Nieprzeczytany post

Kanas,
a probowalas wepchnac pasek pod biustonosz?
Ja go mocuje bod biustem "na ołówek" i dopiero na to zakładam biustonosz :hej:
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To tyle, bo padam szczęśliwie wybiegana :hahaha:
Fajnie, fajnie.
I taki bieg niespodzianka - super :-)
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kanas78 pisze:Na deser zostawił mi długi podbieg a'la Agrykola, by pod koniec uskutecznić jeszcze jakieś schody na wiadukt. Noooo, efekt był taki, że weszłam na niego ledwo żywa, a właściwy kierunek biegu nadał mi Wolf popychając mnie do przodu. Dżizas k...wa.. i jeszcze ten wiatr!! Tak czy siak pokonałam kolejny poziom bólu. Na dzień dzisiejszy Wolf będzie duszony (i nie umawiam się z nim więcej na żadne bieganie... no chyba, to coś z dziś zaprocentuje w niedalekiej przyszłości).
Na pewno zaprocentuje :taktak: Tak sobie przynajmniej tłumaczę, jak po bieganiu wchodzę po schodach na moje 3 piętro ;)

Awatar użytkownika
strasb
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pardita pisze:Kanas,
a probowalas wepchnac pasek pod biustonosz?
Ja go mocuje bod biustem "na ołówek" i dopiero na to zakładam biustonosz :hej:
Dla mnie najwygodniej jest zapiąc pasek nad piersiami, zapięty poniżej biustonosza nie trzyma się w ogóle, a wpychanie go pod biustonosz brzmi bardzo niewygodnie. :oczko: Tzn ja przekładam pod ramiączkami biustonosza, to owszem.
Awatar użytkownika
Księżna
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pod biustonosz ja nie mam szans. Staram się nabywać biustonosze dobrze trzymające 'pod' więc wciśnięcie czegoś pod gumę ...niemożliwe...

Ale zastanawiałam się nad zakładaniem paska 'nad'
Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Pardita "test ołówkowy" :hejhej: , no tak...próbowałam, cholera, żal mi biustonosza, żeby go "rozklapywać" paskiem... Strasb właśnie, tak chyba jutro spróbuję, już nawet raz tak sobie założyłam przed biegiem ale bałam się skrępowania rąk (odkąd jeden przechodzień zwrócił mi uwagę, że za mało nimi macham mam jakąś obsesję i macham nimi jak szalona hihi :bum: )ale zaryzykuję jutro. Najwyżej zdejmę go w trakcie i pobiegnę bez, świat się z tego powodu na jednym treningu nie zawali :jatylko:
Matko, jakie ja mam zmartwienia, masasraka-jakby to powiedziała moja stara ziomalka ze Śląska :bum:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

O, to nad też działa? Muszę przetestować :) Bo mi czasem pasek włazi na biustonosz i wtedy oczywiście nic nie działa, bo nie ma styku...

Awatar użytkownika
Kanas78
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Kachita, tak, spokojnie powinien, w większości instrukcji do pulso i innych tego typu urządzeń pokazują właśnie dwa schematy ich zakładania-jeden pod biust, drugi nad :taktak:
Obrazek Obrazek

Obrazek

"Najpierw cię ignorują. Potem śmieją się z ciebie. Później z tobą walczą. Później wygrywasz". Mahatma Gandhi
ODPOWIEDZ