Kachita - komentarze.

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

le0n71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:28
Życiówka w maratonie: 03:24:00

Nieprzeczytany post

Też się zmierzę z tym radomskim upałem, chociaż do niedzieli to pogoda jeszcze z 10 razy się może zmienić i tego się trzymajmy :hej:
Obrazek

10km: 40:08, 08.03.2015 8 Bieg Kazików (bez atestu)
połówka: 1:30:01, 24.10.2015 2 PZU Cracovia Półmaraton
cały: 3:16:25, 26.04.2015 Orlen Warsaw Marathon
KOMENTARZE
PKO
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: żenująca
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Tak Leon te 31 st. C. to ma być w cieniu... Ja dzisiaj zrobiłem sobie przebieżkę ok. godz. 8 rano w pełnym słońcu (termometr w słońcu pokazywał 44 st. C) i było bardzo przyjemnie... oczywiście tempo wynosiło 6-6:30 :spoczko: bez szaleństw :ojoj: :hahaha:
Temu się darzy, kto dobrze waży.
Szczęśliwi kalorii nie liczą.
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Eeee, epitafium pisać nie będę, ale kurka, łączę się w bólu :hahaha: :bum:
nie doczytałam: rozhajcowanym asfaltem biegniecie czy daj Boże trochę cienia i drzew będzie?
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 53min 56s

Nieprzeczytany post

rubin pisze:Eeee, epitafium pisać nie będę, ale kurka, łączę się w bólu :hahaha: :bum:
nie doczytałam: rozhajcowanym asfaltem biegniecie czy daj Boże trochę cienia i drzew będzie?
na zbyt dużo cienia raczej nie mamy co liczyć... :echech:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Asfaltem, a jakże. Wczoraj wieczorem w Radomiu było nawet rześko, zdecydowanie przyjemniej niż we Wro. Dzisiaj o 9 rano ciepło, ale też jeszcze bez szaleństw. Może jutro rano przebiegnę się na ten wiadukt na Żeromskiego, bo mam blisko ;) W ogóle jak wczoraj zobaczyłam ulicę 25 Czerwca, to przypomniało mi się, że ona jest ostro pod górkę :bum: Na szczęście biegniemy nią tylko kawałeczek, więc da się przeżyc...
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Asfaltem, a jakże. Wczoraj wieczorem w Radomiu było nawet rześko, zdecydowanie przyjemniej niż we Wro. Dzisiaj o 9 rano ciepło, ale też jeszcze bez szaleństw. Może jutro rano przebiegnę się na ten wiadukt na Żeromskiego, bo mam blisko ;) W ogóle jak wczoraj zobaczyłam ulicę 25 Czerwca, to przypomniało mi się, że ona jest ostro pod górkę :bum: Na szczęście biegniemy nią tylko kawałeczek, więc da się przeżyc...
Ten podbieg na tymże moście właśnie....w takim słoneczku...ciekawe...ciekawe....w ostateczności pokona się go marszem :bum:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Widzę, że organizatorzy zaplanowali punkty odświeżania co 2,5 km, jeden jest akurat niedługo przed wiaduktem, więc poleje się wodą głowę i będzie git :taktak:
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]

[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kachita pisze:Widzę, że organizatorzy zaplanowali punkty odświeżania co 2,5 km, jeden jest akurat niedługo przed wiaduktem, więc poleje się wodą głowę i będzie git :taktak:
Tylko, że z reguły dla tych co biegną na czas poniżej 2h to wody jak zwykle zabraknie (bierz pod uwagę taką możliwość... serio... serio... ).
kachita pisze:W ogóle jak wczoraj zobaczyłam ulicę 25 Czerwca, to przypomniało mi się, że ona jest ostro pod górkę :bum:
Taaa, w dawnych dobrych czasach inkwizycji, zanim kogoś poddano "badaniu"... to najpierw pokazywano mu narzędzia tortur... by go nieco zmiękczyć :ojoj:
Ostatnio zmieniony 20 cze 2013, 22:27 przez zoltar7, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
wypass
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

zoltar7 pisze: Tylko, że z reguły dla tych co biegną na czas poniżej 2h to wody jak zwykle zabraknie (bież pod uwagę taką możliwość... serio... serio... ).
Czyli moja osoba musi się zaopatrzyć w 5 litrowy baniak z wodą z biedronki.... :bum:
Do jakiego pasa biodrowego to przyczepie ? :bum:

EDIT:
U mnie jest 30*C w cieniu....
Zrobiłem 10km... zrobiłem to bardzo duże słowo....
Już jestem pewny, że w niedziele umrę...ogłaszam oficjalnie :bum:

To co robi taki upał podczas biegu....1/4 maszerowałem bez siły.... :tonieja:
Awatar użytkownika
rubin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

na moje zapowiada się ok. 16 st. , ale za to może lać :hahaha:
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Trzymam kciuki za półmaraton. Zazdraszczam trochę wschodniego bardziej ostrego powietrza. ;)
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Odwodnienie na przykładzie piłki nożnej. Kaczita przeczytaj i mi opowiesz... bo mi się nie chce. :oczko:
Awatar użytkownika
kachita
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Oranyboskie, będzie grubo :bum: Wczoraj obejrzałam kolejny kawałek trasy (długa prosta na Malczewskiego, obok mojej podstawówki ;) ) i tam jest nieźle pofalowane :bum: Robi się do tego coraz cieplej, masakra :bum:

A tak w ogóle to oops, I did it again. Polazłam wczoraj do TKMaxxa, żeby kupić czapeczkę z daszkiem, bo zapomniałam spakować. No i tak sobie pomyślałam, że zerknę na półkę z butami sportowymi. No i stały tam GoRuny, w moim rozmiarze, w cenie 149 zeta. Wprawdzie czarne (błękitne były tylko w rozmiarze 38), ale za tę cenę to grzech nie wziąć :jatylko: No to wzięłam :jatylko: A miałam butów nie kupować na razie, a potem kupić startówki, no... :jatylko: Ale w sumie to się nie liczy, nie? :bum:

Zoltar, przeczytałam, nic ciekawego, dużo błędów (no sorry, ale koleś pisze, że biegacz wypaca 3,5l wody na godzinę, helloł?). Ja tam od wczoraj sporo piję, jem "mokre" produkty, pamiętam o soli, jakoś to będzie ;)

le0n71
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 40:28
Życiówka w maratonie: 03:24:00

Nieprzeczytany post

Oglądałem na stronie imprezy filmik z trasy. Są odcinki takie po peryferiach, gdzie jakby spadł mocny deszcz to chyba spore kałuże mogą się porobić (takie trochę dziurawe te dróżki). Coraz bardziej jestem ciekawy jak to wyjdzie, tak czy inaczej na pewno będzie super :taktak:
Obrazek

10km: 40:08, 08.03.2015 8 Bieg Kazików (bez atestu)
połówka: 1:30:01, 24.10.2015 2 PZU Cracovia Półmaraton
cały: 3:16:25, 26.04.2015 Orlen Warsaw Marathon
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
zoltar7
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

le0n71 pisze:Są odcinki takie po peryferiach, gdzie jakby spadł mocny deszcz to chyba spore kałuże mogą się porobić (takie trochę dziurawe te dróżki).
Bo bieg się odbywa po trasie "historycznej" tj. nie remontowanej od czerwca 1976 :ojoj:
Kachita pisze:Polazłam wczoraj do TKMaxxa, żeby kupić czapeczkę z daszkiem, bo zapomniałam spakować. No i stały tam GoRuny, w moim rozmiarze, w cenie 149 zeta. No to wzięłam :jatylko: :bum:

Prawie jak darmo. Ale jak ty te GoRuny przerobisz na czapeczkę :ojoj: :bum:
Btw. Ja tam jestem twardy :ojoj: , przyjąłem zasadę, że bez względu na okazję nie kupuję dwóch takich samych modeli butów... :tonieja:
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ