A o to że życiówka teraz bedzie,jestem spokojna.Będę trzymała kciuki

Moderator: infernal
Nieśmiało przypominam, minął tydzień, wiec może już wrzuć swą fotę pakera, bo ciekawość mnie zżera.Krzychu M pisze:Wigi,obiecałem i wrzucę jakąś fotę z tamtego okresu.Choć nie mam "rasowych" zdjęć kulturystycznych.Zawsze bawiły mnie
te całe pozowania i prężenia się w lustrze.ć.
Te foty są z 2010 i 2011 roku.Tak wyglądałem jak zaczynałem biegać.Waga pod setkę.wigi pisze:Nieśmiało przypominam, minął tydzień, wiec może już wrzuć swą fotę pakera, bo ciekawość mnie zżera.Krzychu M pisze:Wigi,obiecałem i wrzucę jakąś fotę z tamtego okresu.Choć nie mam "rasowych" zdjęć kulturystycznych.Zawsze bawiły mnie
te całe pozowania i prężenia się w lustrze.ć.
Przyszedł czas,że chciałem zrzucić co nie co tłuszczu i jak wsiadłem na rowerek albo wlazłem na bieżnię na siłowniSkoor pisze: Co cie sklonilo do tak diametralnej zmiany podejscia do ogolno pojetego treningu?
Nic nie wiem.Będzie to dobrze,jak nie to będą inne zawody.Johnny Żuberek pisze:Krzychu, o Tesco pisałeś - wiesz już może, kiedy jest planowana ta dyszka? Bo w kalendarzach na razie zero informacji, podobnie jak o połówce w październiku (?)