Jumper, hop hop!

Komentarze do blogów treningowych, komentujcie w tym dziale w nie w blogach

Moderator: infernal

Awatar użytkownika
makar
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 4:38:26

Nieprzeczytany post

No tak, Niemcy potrafią.... Jak porównam to, co widać na Twoich zdjęciach ze stadionem, na którym przychodzi mi często biegać w Nowogardzie, to ..... sama nie wiem, przepaść.
Rzeczywiście są biegi, które trudno zapomnieć. Dla mnie to mój debiut na 15 km w Bukówcu Górnym. Najpierw fajna, łatwa, płaska trasa, a ostatnie 5 km - pod górkę i pod wiatr. Gdyby nie to, że pobiegłam bez zegarka, komórki i w ogóle tak, jak stałam i zupełnie nie wiedziałam, gdzie jestem i jak znaleźć męża i synów, pewnie zeszłabym z trasy. Nie miałam jednak wyjścia, musiałam dobiec do mety :hahaha: Pozdrawiam.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

że z planem treningowym jest jak z 10 przykazaniami - łatwiej przeczytać niż zrobić
Jezus je zredukowal do dwoch
wiec ciachaj plan treningowy jak sie da :bum:
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Żadne suple nie zastąpią odpowiedniej diety, to przez pożywienie wchlania się najwiecej witamin białka itp szkoda żołądka na tabletki ale to tylko moje zdanie, zreszta uważam ze suplementacja jest potrzebna osoba które tluka bardzo dużo km trenują 6 razy w tyg przy kilometrarzu do 70 km byś się w żadna suplementacje nie bawił
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
MuszaBycTrocheSzybsiMuszaMiecUmiejetnosciIWole
AleWolaMusiBycMocniejszaNizUmiejetnosci 
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ciawaraz pisze:Żadne suple nie zastąpią odpowiedniej diety, to przez pożywienie wchlania się najwiecej witamin białka itp szkoda żołądka na tabletki ale to tylko moje zdanie, zreszta uważam ze suplementacja jest potrzebna osoba które tluka bardzo dużo km trenują 6 razy w tyg przy kilometrarzu do 70 km byś się w żadna suplementacje nie bawił
Zgadza się, jednak suplemantacja jest pewnego rodzaju ułatwieniem i możesz niemal natychmiast uzupełnić różne niedobory czy skutki biegania. A takie niedobory nie występują tylko przy dużym kilometrażu. Wystarczą BPG albo interwały w III zakresie. Ułożenie takiej diety nie jest takie proste. Trzeba się trochę na tym znać i jeszcze to jakoś pogodzić z odchudzaniem. Na pewno dobra dieta to właściwy kierunek na przyszłość.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Awatar użytkownika
kulawy pies
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: słaba
Życiówka w maratonie: megasłaba

Nieprzeczytany post

jeśli zamierzasz rąbać bcaa po takim treningu:
11.04.02 SBD 2x(5x50m p.powrót w marszu)p.trucht 1 okrążenie

I seria: 50m - skip A w przeskoku
50m - skip C - pięta o pośladek
50m - skip A w przeskoku
50m - skip C - pięta o pośladek
50m - skip A
- to wiedz, że trafisz za to do piekła.

a póki co, zapewniłeś sobie właśnie dożywotnie potępienie
- swoją drogą 34 km też się moim zdaniem ociera o grzech śmiertelny.

(tzn chodziło mi o 34 w tygodniu.)

zdrówko
mastering the art of losing. even more.
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

kulawy pies pisze:
a póki co, zapewniłeś sobie właśnie dożywotnie potępienie
- swoją drogą 34 km też się moim zdaniem ociera o grzech śmiertelny.

(tzn chodziło mi o 34 w tygodniu.)

zdrówko
A jak będzie więcej to trafię do czyśćca? Nawrócę się :oczko:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Aby zdrowo jeść nie trzeba być dietetykiem w Polsce z tego co wiem większość produktów ma rozpisany na opakowaniu wartości odżywcze także masz napisane składniki jakie dany produkt posiada łatwo w ten sposób kontrolować to co się je i wyrzucać z diety syf,ajedli chodzi o wagę zwiększa kilometrarz tyg i waga będzie spadać to jest bardzo proste bilans energetyczny dzienny musi być ujemny dużo na ten temat pisał forumowicz F@F poczytaj artykuły które on umieszczal
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
ZwycięscySąZrobieniZczegośCoZnajdujeSieWGlebiNichSamych-PragnienieMarzenieWizjaMuszaMiecWytrzymaloscDoOstatniejMinuty,
Ciawaraz
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A jeśli chodzi o regenerację polecam kompiel w soli najtaniej najłatwiej bez katowania żołądka tabletami suple zostawmy zawodowcom choć i oni bardzo często także ich nie używają trzeba stopniowo przyzwyczajać organizm do obciążeń i nauczyć go aby sobie z nimi radził ;) amen
Train Hard,Win Easy!!
KOMENTARZE
Awatar użytkownika
Bawareczka
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 59'47''

Nieprzeczytany post

kompiel :bum: dobra na wszystko
Awatar użytkownika
mimik
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:56
Życiówka w maratonie: 03:44:08

Nieprzeczytany post

Dobrze że zniknął ten ostatni wpis z twojego blogu. Gdyby tak się stało jakbyś chciał, to tylko byś przyznał rację tym, których krytyka tobie się nie spodobała. Pozdr!
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

mimik pisze:Dobrze że zniknął ten ostatni wpis z twojego blogu. Gdyby tak się stało jakbyś chciał, to tylko byś przyznał rację tym, których krytyka tobie się nie spodobała. Pozdr!
To nie była krytyka
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jumper pisze:
mimik pisze:Dobrze że zniknął ten ostatni wpis z twojego blogu. Gdyby tak się stało jakbyś chciał, to tylko byś przyznał rację tym, których krytyka tobie się nie spodobała. Pozdr!
To nie była krytyka
Jumper tez jestem zdania ze rezygnacja z blogu bylaby bezsensowna.. ja rozumiem ze masz swoje poglady rozne od wlasciwie wszystkich ludzi z tego forum(ze mna wlacznie) ale o forum o bieganiu.. licza sie wpisy biegowe a bez sensu chciec nawrocic cale forum.. walka z gory przegrana..
wykastrowany kot
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

koreek pisze: licza sie wpisy biegowe a bez sensu chciec nawrocic cale forum.. walka z gory przegrana..
Ale ja nigdy nikogo nie chciałem nawracać. Broń mnie Panie Boże :hahaha:
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
koreek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

jumper pisze:
koreek pisze: licza sie wpisy biegowe a bez sensu chciec nawrocic cale forum.. walka z gory przegrana..
Ale ja nigdy nikogo nie chciałem nawracać. Broń mnie Panie Boże :hahaha:

wiem ale patrzac z boku na to co piszesz Ty na posty innych osob to wyglada jakbys chcial ich nawracac.. tu sa dorosli ludzie, ktos wierzy w Boga i robi tak jak to powinno byc wg. kosciola a 90% robi tak jak oni uwazaja za dobre.. w tym kraju 30% ludzi chodzi do kosciola w nd... w inne dni tyg jeszcze mniej.. a ilu z nich jest takich jak Ty? 30% z tych 30% pewnie.. a bedzie jeszcze mniej bo pozniej ton takim statystyka bedzie nadawac moje pokolenie.. kazdy ma swoja droge i musisz to zrozumiec..
Nani
Dyskutant
Dyskutant
Życiówka na 10k: 52min

Nieprzeczytany post

Ja jestem ateistą i jakoś nie zauważyłem, żeby Jumper nawracał. Chyba, że mnie coś ominęło. (np. ostatni wpis :hej: )
ODPOWIEDZ