gdzieś czytałam, że jak się kończy wybiegania przebieżkami, to pomaga nie tylko na szybkość, ale też na spalanie zapasów.
Mama Kin pisze:![]()
gdzieś czytałam, że jak się kończy wybiegania przebieżkami, to pomaga nie tylko na szybkość, ale też na spalanie zapasów.
Jak biegasz i waga stoi tzn. że jesz tyle ile potrzebuje Twój organizm, czyli... czas zmniejszyć ilość kalorii w diecie, żebyś spalał więcej niż jesz. I nie musi to być LCHF. Po prostu MŻSkoor pisze:Ja jak bylem na LCHF to waga leciala szybciutko z 86 na 82 w 2 miesiace, pozniej zaczalem normalnie wegle wcinac bo zle sie biegalo i waga stanela na 82
"Bez komentarza" znaczy, że wszystko jasne, że nie mam więcej pytańSkoor pisze:Rybo, zastanow sie... Piwa troche w tygodniu pije (okolo 6-7 czasem wiecej czyli tak do 10), jedno piwo to 200-400 kcal, lubie ciemne wiec jedno to okolo 400 kcal. Teraz szybko liczac... Brak piwa to okolo -4000kcal tygodniowo i prawie 600 kcal dziennie. Dalej uwazasz ze "" i "bez komentarza" ? Bo mi wydaje sie to calkiem sensowne