Było bardzo ciekawie ...
Pierwszaki na PM Warszawkim
-
muchor
- Dyskutant

- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
M45/2:07:37 netto.
Po pierwsze chciałem ukończyć, po drugie zejść poniżej 2:15. Oba cele osiągnięte.
No i teraz pytanie - co dalej? Adrenalina mnie wzięła, tylko nie bardzo widzę jak tu wyskrobać czas na treningi do maratonu? Tego się da zrobić biegając treningi po 1-1.5h.
Po pierwsze chciałem ukończyć, po drugie zejść poniżej 2:15. Oba cele osiągnięte.
No i teraz pytanie - co dalej? Adrenalina mnie wzięła, tylko nie bardzo widzę jak tu wyskrobać czas na treningi do maratonu? Tego się da zrobić biegając treningi po 1-1.5h.
1966 - rok Tysiąclecia Państwa Polskiego!
-
mareksul
- Rozgrzewający Się

M/38l 1.50.?? odchudzam sie od czerwca
prawdziwy trening zacząłem od stycznia. Na razie nie mam chęci na nic, chociaż mała tęsknota się rodzi, trochę mam stresów ostatnio, to i o bieganiu nie myślę za dużo.
Jestem zadowolony, myślałem aby w 2h się zmieścić i się udalo, planu nie zrobilem mialo być 1.45/1.48h
Jestem zadowolony, myślałem aby w 2h się zmieścić i się udalo, planu nie zrobilem mialo być 1.45/1.48h
- pixos
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 39:42
- Życiówka w maratonie: 3:58
Ja przerobiłem taki zestaw w zeszłym roku. W marcu debiut w PMW (2:14), a we wrześniu w MW (3:58). Jako podwójny zeszłoroczny pierwszak jestem żywym dowodem, że da się to ogarnąć w jednym roku. Choć przyznaję, że przygotowania do maratonu były o wiele bardziej czasochłonne. Ale naprawdę warto byłotosiek pisze:Ja z innej beczki.
Pierwszaki, co dalej???
Może: "Pierwszaki na Maratonie Warszawskim"
Kto się...... pisze???
-
Finka
- Rozgrzewający Się

-
tolek
- Stary Wyga

- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
Też mam taki plan.pixos pisze:Ja przerobiłem taki zestaw w zeszłym roku. W marcu debiut w PMW (2:14), a we wrześniu w MW (3:58). Jako podwójny zeszłoroczny pierwszak jestem żywym dowodem, że da się to ogarnąć w jednym roku. Choć przyznaję, że przygotowania do maratonu były o wiele bardziej czasochłonne. Ale naprawdę warto byłotosiek pisze:Ja z innej beczki.
Pierwszaki, co dalej???
Może: "Pierwszaki na Maratonie Warszawskim"
Kto się...... pisze???
Może to dziwnie zabrzmi ale moim pierwszym celem był i jest maraton a te 10,15, czy pierwszy pm to kolejne etapy treningu które bardzo ubarwiają go
biegam sobie i już
-
1910
- Dyskutant

Witam! Zamierzam debiutować w Wa-wie na dystansie półmaratonu. Mam nadzieję, że znajdą się osoby, które mają taki sam plan, a poprzez ten wątek będziemy się nawzajem wspierać. Pozostało niecałe 20 tygodni, moim celem jest przebiegnięcie w czasie poniżej2:15. Moja waga przy wzroście 177cm jest bliska 100kg!!!, ale w okresie przygotowań chcę zbliżyć się do 90kg. Będę trenował według 18 tygodniowego planu dla początkujących. Pozdrawiam!
-
1910
- Dyskutant

Cześć! Myślę, że przez te 20 tygodni więcej nie będę w stanie urwać, choć oczywiście im mniej, tym lepiej. 10 lat temu, jak kończyłem szkołę średnią ważyłem 79kg i to będzie moim celem podczas przygotowania do jesiennego maratonu (ale o tym po półmaratonie w wątku "Pierwszaki w Maratonie po Półmaratonie ilu nas ? )".Maciej_J pisze:dlaczego aż 90kg? Przy 177cm powinieneś ważyć dużo mniej, ja mam 174cm i ważę 61 kg, powinieneś ważyć chyba coś koło 70kg
-
Janusz Kądziela
- Rozgrzewający Się

mam 13 lat i będe startował w pół maratonie warszawskim pierwszy raz