![:taktak:](./images/smilies/taktak.gif)
Ja podczas weekendu powdrapywałam się trochę do góry, ale tam również było gorąco ...
Moderator: infernal
Ee, spokojnie. Dawka dopuszczalna dla "przeciętnego użytkownika", czyli 3 x dziennie 400mg budzi we mnie wystarczający opór wewnętrzny, więc nigdy takiej nie przekroczyłam i jeśli tylko ból jest do zniesienia, to daję radę bez znieczulaczy.rocha pisze:Dawka ibuprofenu stosowana w leczeniu autoimmunów to 2400mg/d przez 3 miesiące. Niepraktyczne trochę, bo trzeba garść tabletek dziennie łykać. Mam nadzieję, że nie próbowałaś bez lekarza.
W górach zawsze świetnieA w górach na pewno było świetnie![]()
Jasne, nic Ci nie będzie. Odstawiają mnie, to sprzedałem tylko zestaw strachów swoich powszednich.beata pisze: W każdym razie bark nie boli, ale za to bolą kolana.
Jest coś takiego, pod inna nazwą, Nawet mam koleżków na tym dragu. Te leki są raczej mało znane niż szkodliwe. Wiemy tyle, że mniej mają efektów ubocznych niż metotreksat.beata pisze: Remicade...
[/quote][/quote]beata pisze: A tymczasem w podbalkonowym ogródku dojrzały morele. Lato.
No i gitatra. Postanowione. Dzięki.zozur pisze:Używam na codzień czytnika 6", dla mnie jest wystarczający (do książek w formacie EPUB i mobi). Jeżeli chciałbyś czytać książki specjalistyczne w pdfie z dużą ilością wykresów, tabelek to raczej większy np 10". Pozostaje jeszcze wybór marki...
Bo trzeba było zaatakować Komin Adeptów, a nie od razu na Geronimo.beata pisze:...Sokoliki uczą pokory...