Komentarz do artykułu Rzucił wyzwanie polskim 400metrowcom. Postanowił wystartować na Igrzyskach Olimpijskich w Tokyo

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 33:40
Życiówka w maratonie: 2:39:05

Nieprzeczytany post

hansel pisze:W niedzielę był kolejny bieg na lidze,
100m w 12.05 przy -0.7
Nie za każdym razem wyjdzie życiówka. Ale 12,05 to juz bardzo słabo.
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
jacekww
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:27
Życiówka w maratonie: 3:53:44

Nieprzeczytany post

Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Mozna zacząć pisać od początku, ale wyjdzie zawsze to samo: naiwność.
Na początku dużo. Jestem osobą z silnym i dominującym charakterem, więc nie każdy powie mi to prosto w twarz. To raczej domena internetu i Facebooka, gdzie jest więcej odważnych. Zdarza się, że czytam tam mało sympatyczne rzeczy np. że jestem pośmiewiskiem lekkiej atletyki.
I to powiem prosto w twarz. Nie rozumie nieodpowiedzialności jego trenera. "Uziemienie" należy do trenerskich obowiąskow.
Awatar użytkownika
ragozd
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 34:57
Życiówka w maratonie: 2:45:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tak mi się skojarzyło, co mogą pomyśleć 400-metrowcy ;)
Obrazek
www.facebook.com/WarszawskiScyzoryk - mistrz Polski i vicemistrz dzielnicy :)
M45 PB: 5km 17:10, 10km 34:57 HM 1:16:34 M 2:45:28
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Rolli pisze:I to powiem prosto w twarz. Nie rozumie nieodpowiedzialności jego trenera. "Uziemienie" należy do trenerskich obowiąskow.
A co Ci to przeszkadza?
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
Rolli pisze:I to powiem prosto w twarz. Nie rozumie nieodpowiedzialności jego trenera. "Uziemienie" należy do trenerskich obowiąskow.
A co Ci to przeszkadza?
A co mi to ma przeszkadzać?
hansel
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 39
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Do Tokyo został już niecały rok czasu, a coś cicho o bohaterze artykułu. Przeglądając wyniki z weekendu, zauważyłem, że Tomek startował na 100m.
Czas to 12.05.
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Czyli lipa.
Rolli
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Co lipa! Co lipa!
Fajnie biega... tylko ze wolno. :hejhej:
Awatar użytkownika
Logadin
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ładnie to i pędzlem możesz po płótnie operować, co z tego jak obraz ch... :)
Tark
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Adam Klein pisze:
A co Ci to przeszkadza?
Akurat jego trener (jeżeli jeszcze trenuje go Maciek) jest naprawdę super specjalistą i fachowcem mimo młodego wieku.Uziemiać nie ma go co bo on sam się uziemił.Miałem niedawno podobny przypadek z pseudoznajomym.Obracał się w kręgu filmowców i celebrytów(trener personalny) tworząc legendę niespełnionego sportowca który pływa ,boksuje uprawia judo i nie wiadomo co jeszcze.Brakowało mu tylko dobrego sponsora.Jego klientela a nawet telewizja nakręciła film o jego pasji i łapała te opowieści jak pelikan ryby.Był grubo po trzydziestce i wagowo też nienajlżejszy.W końcu miałem dosyć sprzedawania tego kitu ,przynajmniej mojej osobie i powiedziałem to prosto w twarz - wybierz sobie chłopie dyscyplinę najlepiej w PZLA , zrób MISTRZA POLSKI i wtedy możesz ze mną rozmawiać o sporcie , a nie tworzyć wizje co by było gdyby to albo tamto.Sport jest łatwo weryfikowalny , czas-miejsce-wynik , jest tyle baz danych że nic się nie ukryje.Rozstaliśmy się bez kurtuazji i żalu wymieniając pozdrowienia na sp.....aj ,wy.....aj ,i dużo mocniejsze bluzgi przez kilka minut.W jego przypadku najbardziej wkurzało mnie to że wyciągał kasę od zapoznanych firm na realizację własnej głupoty , a którą to forsę firmy mogły zainwestować w sport dla dzieciaków .
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Przecież wiadomo było ,ze tak to się skończy. Mało bajkopisarzy na swiecie? Szkoda,że media łykały to jak pelikany.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
Ricardo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Nic złego się nikomu przez niego nie stało. Każdy sobie pomarzyć. Jak dzieciaki mówią, że chcą wygrać na olimpiadzie to fajnie, jak 30-latek zaczyna trenować i sobie stawia jakieś wyzwanie to też fajnie. Powodzenia dla wszystkich marzycieli (jakiemuś się zawsze udaje, Julien Wanders otwarcie mówi że jego celem jest rekord świata w 5k, 10k, półmaratonie lub maratonie, chyba nawet mówił coś o swoim sub2 w maratonie)
Ricardo
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

A co do bohatera tego wątku to na początku miesiąca chwalił się 13.37 na 120m. Nie wiem czh to dobrze czy źle, więc nie napisze
Awatar użytkownika
Arti
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Ricardo pisze:Nic złego się nikomu przez niego nie stało. Każdy sobie pomarzyć. Jak dzieciaki mówią, że chcą wygrać na olimpiadzie to fajnie, jak 30-latek zaczyna trenować i sobie stawia jakieś wyzwanie to też fajnie. Powodzenia dla wszystkich marzycieli (jakiemuś się zawsze udaje, Julien Wanders otwarcie mówi że jego celem jest rekord świata w 5k, 10k, półmaratonie lub maratonie, chyba nawet mówił coś o swoim sub2 w maratonie)
To akurat był brak szacunku dla obecnych 400 metrowców startujących w reprezentacji ale o tym już środowisko wypowiedziało się m.in na FB swego czasu.
[url=http://www.kujawinski.com]www.kujawinski.com[/url]
ODPOWIEDZ