Ale, że co za lekki, to leć ciągiem co najwyżej trochę głębiej pooddychaszSiedlak1975 pisze: 4 x 5km w 4:10-4:15 na 1km P trucht.![]()
![]()

Moderator: infernal
Ale, że co za lekki, to leć ciągiem co najwyżej trochę głębiej pooddychaszSiedlak1975 pisze: 4 x 5km w 4:10-4:15 na 1km P trucht.![]()
![]()
On Cię zwyczajnie po cichu na sub 3 szykuje...Siedlak1975 pisze:
@#$%^ o co mu chodzi z tym bieganiem 4:10-4:15? Nachlał się czy co?
Nie wyobrażam sobie na jesień 42km w 4:15. Ni !@#$%. Nie ogarniam tego cymbałem. Nie na tym pulsie. Na 4:23 czyli 3:05 jeszcze jakoś, jak temperatury spadną itp.adam99 pisze:On Cię zwyczajnie po cichu na sub 3 szykuje...Siedlak1975 pisze:
Ale to kierownik ma ogarniaćSiedlak1975 pisze:Nie wyobrażam sobie na jesień 42km w 4:15. Ni !@#$%. Nie ogarniam tego cymbałem...adam99 pisze:
On Cię zwyczajnie po cichu na sub 3 szykuje...
Mój największy średni maratoński jaki uciągnąlem to 148.Logadin pisze:Oj Siedlak, Siedlak.
Przy tym co teraz prezentujesz, to jak się chociażby otrzymało to obecne to przy dobrej pogodzie i fajniej temp. to po 4:15 na okolicy 87% hrmax polecisz jak nic
jacekww pisze:Ale to kierownik ma ogarniaćSiedlak1975 pisze:Nie wyobrażam sobie na jesień 42km w 4:15. Ni !@#$%. Nie ogarniam tego cymbałem...adam99 pisze:
On Cię zwyczajnie po cichu na sub 3 szykuje...![]()
Good job!
Ty się tak nie podniecaj, do maratonu 3 miesiąceSiedlak1975 pisze:Mój kierownik coś się uparł na to 4x5km w 4:10-4:15.
Jak nigdy rozpisał mi trening do konca tygosnia i na poniedziałek przypierdolił powyższe. Przypomniałem mu że to ma być tydzień luzu. Odpisał:
Ok zapomniałem. W poniedziałek po tygodniu luzu masz skończyć robotę![]()
Marek wywołałeś wilka z lasu. Jeżeli to jest karain albo nawet armata. To potem czekają mnie działa Navarony