Pytanie osobiste chyba nr. 7
- Karola
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Teraz na upał:
1. Ouzo z lodem,
2. Limoncello (lub coś innego, włoskiego z cytryny) lodem
3. Coś o nazwie Orgasm: 3 cl Cointreau+
3 cl Irish cream liqueur+ lód
1. Ouzo z lodem,
2. Limoncello (lub coś innego, włoskiego z cytryny) lodem
3. Coś o nazwie Orgasm: 3 cl Cointreau+
3 cl Irish cream liqueur+ lód
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Becherovka + tonik.
Nie wiem, czy zaczynać rozmowę, bo aż mnie ciągnie na Słowację.... A Becherovka jest też rewelacyjna jako "u-bot", albo ze sprajtem, albo sama, albo z sokiem, albo....
Tylko ta cena u nas - 3x drożej niż w .sk lub .cz. Nie mówiąc o tym, jak się kupi demanovke zamiast becherowki. No i te ichnie destylaty ze wszystkiego,co na drzewach rośnie - gruszkowica,czereśniowica,morelowica itd. itp.
Sophie - Biały Rosjanin tyż pyszny. Tylko jak zwykle złodziejskie ceny ankoholu w Polsce nie pozwalają się za bardzo nim cieszyć (chyba że jest jakiś sensowny zamiennik dla Kahluy).
Nie wiem, czy zaczynać rozmowę, bo aż mnie ciągnie na Słowację.... A Becherovka jest też rewelacyjna jako "u-bot", albo ze sprajtem, albo sama, albo z sokiem, albo....
Tylko ta cena u nas - 3x drożej niż w .sk lub .cz. Nie mówiąc o tym, jak się kupi demanovke zamiast becherowki. No i te ichnie destylaty ze wszystkiego,co na drzewach rośnie - gruszkowica,czereśniowica,morelowica itd. itp.

Sophie - Biały Rosjanin tyż pyszny. Tylko jak zwykle złodziejskie ceny ankoholu w Polsce nie pozwalają się za bardzo nim cieszyć (chyba że jest jakiś sensowny zamiennik dla Kahluy).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
A ja to jednak przepadam za napojem bogów- maślanką. Pije ją rano, po treningu i często jeszcze ze 2 razy dziennie.
Tedi
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
gg:5688977
[url=http://www.czarnogrod.prv.pl/][b]Czarnogród- przystań każdego wojownika......[/b][/url]
- Pirx
- Stary Wyga
*demanovka horka
*sliwowica, gruszkowica, malinovica....
*metaxa
*zoladkowa gorzka
Wylacznie z lodem
*sliwowica, gruszkowica, malinovica....
*metaxa
*zoladkowa gorzka
Wylacznie z lodem
[b][url=http://www.republika.pl/maraton2003/]KKB "Dystans"[/url][/b]
- mucherek
- Stary Wyga
- Kontakt:
Hehe, Pirx, czyżby też wpływy naszych południowych sąsiadów?
Z bezalkoholowych rzeczy ostatnio zasmakowałem w soku wielowarzywnym - pomidorowy jest dla mnie za mdły jakiś, natomiast wielowarzywny jest rewelacyjnie pikantny, bardzo dobrze wchodzi (sam, sam
). A za wielki sukces mogę uznać wyleczenie się z nałogu popijania pepsi (boskiego napoju, ach....).
mucher
Z bezalkoholowych rzeczy ostatnio zasmakowałem w soku wielowarzywnym - pomidorowy jest dla mnie za mdły jakiś, natomiast wielowarzywny jest rewelacyjnie pikantny, bardzo dobrze wchodzi (sam, sam

mucher