Zamiast czytać politykę proponuję spojrzeć szerzej, poczytać więcej i właśnie w pozostałych mediach społecznościowych trzeba było im tłumaczyć ,że to zdjęcie nie może sugerować iż to końcowy obraz po biegu....Ryszard N. pisze:Typową manipulacją jest to co wypisujesz. Ani autor postu ani nikt z dyskutujących w tym temacie, nie ma wątpliwości, że ulice zostaną posprzątane. Dyskutujemy, przy okazji biegu i tego zdjęcia, na temat problemu z plastikami i tego, że jako społeczność osób biegających generujemy ten problem. Jako, że nie wszyscy na forum Cię mogą znać, warto wspomnieć, że jesteś jednym z organizatorów biegu, którego problem kubków dotyczy i który jak wszyscy nie umie sobie z nim poradzić. Tymczasem, jak to u Ciebie, przyjąłeś rolę takiego mądrego pana co to przychodzi na forum i zaczyna pouczać maluczkich. Warto też abyś się trochę wyedukował w tym temacie. Polecam wczorajsze wydanie Polityki.
Co do mnie. Mam nadzieję,że zaraz się zreflektujesz i chociażby przeprosisz za wprowadzanie innych w błąd ponieważ na żadnym z organizowanych przeze mnie biegów nie ma kubków.
Pisanie ,że nie umiem sobie poradzić z kubkami ,których de facto nie ma i od wielu lat nie było na żadnej imprezie organizowanej przeze mnie w ciągu ostatnich 10 lat jest albo nieświadomym oskarżeniem albo celowe działanie
Zalecam więc wyedukować się i to bardzo niż fałszywie pomawiać i wprowadzać opinię publiczną w błąd.
Czekam na refleksję i zdjęcie kubków z mojego biegu Inaczej pomyślę,że robisz to celowo.