Kubo Felietonisto, ja napisałem że Twój felieton nawet mi się podoba o dziwo
i nie pisałem za bardzo o nim, tylko o tej wykładni jak krowie na rowie. !@#$% mnie po prostu że każdy felietonista zaczyna z wysokiego C i nic z tego nie wychodzi generalnie. Jakby felietony o bieganiu musiały być o bieganiu.Nie muszą. Nie miałem zamiaru obrazić żadnego autora kompletnie oddzielam osobę od felietonu, nie wkurza mnie też, żeś " podzielił" ludzi na tych czy innych, ok ja rozumiem takie podziały, tylko dlaczego o tym pisać po raz tysiąc pięćsetny. Masz dość lekką, inteligentna klawiaturę i tego się trzymajmy. Tylko może dla odmiany o czym innym. Jeżeli uraziłem Cię jako osobę przepraszam. Zdecydowanie nie to miałem na myśli, ale też wydaje i się , że nie trzeba Ci tego tłumaczyć.
Pewnie będę czytał ale już nie odpisywał.
Nie chcę się udzielać w takim tworze, gdzie mnie się strofuje jak dziecko, bo se @#$%^ napiszę. To że poniżej mojej godności i mizernej inteligencji jest tłumaczenie się z tego po raz enty, że nie jest to przecinek ,mnie po prostu obraza, ale co tam. Naczelny pod pozorem inteligentnych słów ma to w dupie i tak musi wyjść na jego. KubieW się wydaje, że nie widać z jego słów tej pogardy dla interlokutora. Czy też może wyższości ? Te wszystkie figury retoryczne nie mają za zadanie przekonać mnie do czegoś, mają za zadanie pokazać wszystkim, że ja się mylę a KW ma racje. Co najbardziej dla mnie smieszne, wali mnie kto ma racje, bo tu nie może być mowy o żadnej.
Każdy ma inny sposób widzenia na świat.
KW niestety próbuje mnie zmusić do stosowania się do jego oglądu a mi nie koniecznie jest z takimi ludźmi po drodze.
Ps
Edycja
Do KW
Prześladuje ??
idź wypij piwo, nawet dwa potem pomyśl co piszesz.
naprawdę myślisz, że jestem aż tak tępy i myślę o tym w ten sposób ???