Sobotni Bielański Bieg Poranny
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Pit, koniecznie przynie¶ co najmniej dwa albumy. Zdjêcia z Chin i z Tybetu s± bardzo piêkne, a Twoja ksi±¿ka, której fragmenty wczoraj przeczyta³am - naprawdê niezwyk³a.
Z niecierpliwo¶ci± czekamy, a¿ uporasz siê z porz±dkowaniem zdjêæ z Afryki
Z niecierpliwo¶ci± czekamy, a¿ uporasz siê z porz±dkowaniem zdjêæ z Afryki
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
mam pytanie - czy w następną sobotę możemy się przebiec po trasie Biegu Mikołajkowego?
oprócz tego oczywiście con. drugie tyle po lesie bielańskim
aaa - i pyt nr 2 - czy są chętni na Piątkowe Nocne Polaków Bieganie? -
godzina i miejsce jak w zeszłym tyg.
pozdrawiam
(Edited by grubcio at 1:05 pm on Dec. 3, 2002)
oprócz tego oczywiście con. drugie tyle po lesie bielańskim
aaa - i pyt nr 2 - czy są chętni na Piątkowe Nocne Polaków Bieganie? -
godzina i miejsce jak w zeszłym tyg.
pozdrawiam
(Edited by grubcio at 1:05 pm on Dec. 3, 2002)
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Piątek tym razem sobie odpuszczam bo i brak czasu i oszczędzam achillesa.
W sobotę to dostosuje się do większości. Sądzę, że aby wszyscy w formie i z przyjemnoscią biegali w niedzielę to ta sobota powinna być troche ulgowa.
W sobotę to dostosuje się do większości. Sądzę, że aby wszyscy w formie i z przyjemnoscią biegali w niedzielę to ta sobota powinna być troche ulgowa.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
o to to - i dlatego proponuję spokojne zapoznanie się z trasą BM - to jest tylko 5km- co Wy na to? - potem dla chętnych i w zależności od nastroju można wstapić jeszcze do lasku bielańskiego.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
-
- Zaprawiony W Bojach
Dla mnie mo¿e byæ i Kêpa Potocka, nigdy tam nie biega³am. Potem Las Bielañski, co by "nowej ¶wieckiej tradycji" zado¶æ siê sta³o.
Pi±tkowe Nocne Bieganie - na 90% tak. Niestety mo¿e siê okazaæ, ¿e Niezwykle Wa¿ne Rodzinne Zobowi±zania Towarzyskie zmusz± mnie do rezygnacji ze spotkania, ale spróbujê tego unikn±æ.
Pi±tkowe Nocne Bieganie - na 90% tak. Niestety mo¿e siê okazaæ, ¿e Niezwykle Wa¿ne Rodzinne Zobowi±zania Towarzyskie zmusz± mnie do rezygnacji ze spotkania, ale spróbujê tego unikn±æ.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ha ha, a ja tu chciałem sie wymigać z nocy.
No to musze pomyśleć Co zrobić.
Mam nadzieję, że wystawa Pita będzie wkrótce do obejrzenia w publicznym miejscu.
No to musze pomyśleć Co zrobić.
Mam nadzieję, że wystawa Pita będzie wkrótce do obejrzenia w publicznym miejscu.
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
ok - w tym tygodniu wyjątkowo jesteście zwolnieni z biegania piątkowego nocnego - wyłącznie ze wzgl na panujące mrozy...
za to w sobotę przy szlabanie o 8mej
za to w sobotę przy szlabanie o 8mej
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tak sobie myślę.
.
.
.
Moze nie upierajmy się w sobotę na trase biegu Mikołajkowego, bo:
1. Jeżeli będzie asfalt będzie nadal tak oblodzony jak miejscami jest teraz, to bieganie po asfalcie (a tylko na takie możemy liczyć chcąc tam pobiec) jest niebezpieczne.
2. Jeżeli będzie zimno i wietrznie, to będziemy biegali długie odcinki po całkiem odkrytym terenie - las jest pod tym względem fajniejszy - nawet przebiegnięcie tego kawałka do Młocin przez Wisłostrade to tylko odkryty kawałek a potem znów raczej zakryte miejsca.
Chyba, że chodzi Ci Grubcio o dystans. Że do Młocin to za długi! Co zmiękłeś?
To joycat nie zmiękła, delikatna kobieta a Ty byś zmiękł ? Taki duży chłop ?
.
.
.
Moze nie upierajmy się w sobotę na trase biegu Mikołajkowego, bo:
1. Jeżeli będzie asfalt będzie nadal tak oblodzony jak miejscami jest teraz, to bieganie po asfalcie (a tylko na takie możemy liczyć chcąc tam pobiec) jest niebezpieczne.
2. Jeżeli będzie zimno i wietrznie, to będziemy biegali długie odcinki po całkiem odkrytym terenie - las jest pod tym względem fajniejszy - nawet przebiegnięcie tego kawałka do Młocin przez Wisłostrade to tylko odkryty kawałek a potem znów raczej zakryte miejsca.
Chyba, że chodzi Ci Grubcio o dystans. Że do Młocin to za długi! Co zmiękłeś?
To joycat nie zmiękła, delikatna kobieta a Ty byś zmiękł ? Taki duży chłop ?
- Kociemba
- Zaprawiony W Bojach
Pierwszy raz od niedzieli zaglądam w to najsympatyczniejsze w necie miejsce i jestem oszołomiony aktywnością naszej grupy. Na skutek pożaru w moim bloku spłoneło całe okablowanie elektryczne, telefoniczne i kablówka. W związku z brakiem dostępu do Internetu bardzo proszę o krótki serwis SMS co do ustaleń końcowych dotyczących soboty. Z góry dziękuję.
Tel. 0-501-504-445
Kociemba
Tel. 0-501-504-445
Kociemba
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
cos mnie chyba ominelo. Kiedy Pit pokazywal zdjecia i dlaczego ja ich nie widzialem ? Czuje sie zdecydowanie pokrzywdzony i zadam, tak to dobre slowo, zadam odpowiedniego zadosc uczynienia i wyrownania szans . Chcialbym tez zlozyc oficjalny protest przeciw takim praktykom
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Deck, sorry.
Pit pokazywał zdjęcia w kawiarni TeaArt w trakcie Mistrzostw Świata w pieczeniu szarlotek. Zapomniałem w trakcie ostatniego biegu o tym powiedzieć jak jeszcze wszyscy razem byliśmy - i potem jak bieglismy już tylko w składzie Ja, Filipp, Grubcio i Pit powiedziałem im o tych mistrzostwach żeby przyszli, a do joycat miałem telefon i sms wysłałem.
Ale w końcu zdjęcia i tak widziałem tylko ja i joycat.
Ale spoko - Pit zrobi wystawę to zobaczysz.
Pit pokazywał zdjęcia w kawiarni TeaArt w trakcie Mistrzostw Świata w pieczeniu szarlotek. Zapomniałem w trakcie ostatniego biegu o tym powiedzieć jak jeszcze wszyscy razem byliśmy - i potem jak bieglismy już tylko w składzie Ja, Filipp, Grubcio i Pit powiedziałem im o tych mistrzostwach żeby przyszli, a do joycat miałem telefon i sms wysłałem.
Ale w końcu zdjęcia i tak widziałem tylko ja i joycat.
Ale spoko - Pit zrobi wystawę to zobaczysz.
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio
Nie zmiekłem tylko nie chcę być ekstremistą i jeszcze Was za bardzo namawiać - i tak będę biegał w piątek (tym bardziej że wczoraj hm z pewnych powodów nie poszedłem na trening) w sobotę w ramach SBBP i mam nadzieję że w niedzielę w biegu mikołajkowym - przy okazji - co z pomysłem z czapkami św mikołaja? - w Smyku już nie ma...
w biegu mikołajkowym nie biegłem i nie znam trasy - podobnie jak joy i dlatego proponowałem takie zapoznanie sie z ta trasą, no ale jesli dobiegniecie tam jest klopotliwe to moze lepiej nie
na razie próbuję namówić mój organizm do wyregulowania gospodarki węglowodanowej zaburzonej zbyt dużą podażą produktów chmielopochodnych...
Nie zmiekłem tylko nie chcę być ekstremistą i jeszcze Was za bardzo namawiać - i tak będę biegał w piątek (tym bardziej że wczoraj hm z pewnych powodów nie poszedłem na trening) w sobotę w ramach SBBP i mam nadzieję że w niedzielę w biegu mikołajkowym - przy okazji - co z pomysłem z czapkami św mikołaja? - w Smyku już nie ma...
w biegu mikołajkowym nie biegłem i nie znam trasy - podobnie jak joy i dlatego proponowałem takie zapoznanie sie z ta trasą, no ale jesli dobiegniecie tam jest klopotliwe to moze lepiej nie
na razie próbuję namówić mój organizm do wyregulowania gospodarki węglowodanowej zaburzonej zbyt dużą podażą produktów chmielopochodnych...
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Grubcio ale pisałem o Rossmanie a nie o Smyku, nie byłem tam ostatnio ale w reklamówce mieli czapki w kilku wariantach. W zeszłym roku to te czapki sie pojawiały i znikały więc mozna próbować, oczywiście pojawiały sie i znikały w sklepie a nie na głowie, tu jak już była to była. W sobotę chyba mnie nie będzie chyba, ze jakaś wyjatkowa i nagła poprawa z moim achillesem nastapi ale na razie się nie zanosi więc nastawiam się na niedzielę i wtedy już nie będę się pieścił tylko wezmę jakiś kijek i zacisnę na nim zęby i po prostu będę ciagnał do mety aż wypluje płuca. No i w niedzielę to myślęże czapeczki są obowiązkowe a w sobotę to jakbym był to też w czapce naturalnie i też by było fajnie.
A co do trasy to myślę, że nie będzie kłopotu z pogubieniem się. Zawsze można na rozgrzewkę i w celu zapoznania pobiec na 2500 a chyba trasa na 5 to dwie pętle z biegu na 2500. Ale nie wiem na pewno bo w Mikołajkach na Kepie to jeszcze nie biegłem, biegałem w tych w poprzednim miejscu.
A co do trasy to myślę, że nie będzie kłopotu z pogubieniem się. Zawsze można na rozgrzewkę i w celu zapoznania pobiec na 2500 a chyba trasa na 5 to dwie pętle z biegu na 2500. Ale nie wiem na pewno bo w Mikołajkach na Kepie to jeszcze nie biegłem, biegałem w tych w poprzednim miejscu.
biec goniąc marzenia
- Bennet
- Administrator
- Kontakt:
Aż Wam zazdroszczę tych spotkań biegowych. Chyba od początku Biegania żaden temat nie cieszył się taką popularnością.
Nam pozostaje co najwyżej spotykać się w trzyosobowym składzie i to dużo rzadziej niż w Warszawie.
Trzymajcie tak dalej!
Nam pozostaje co najwyżej spotykać się w trzyosobowym składzie i to dużo rzadziej niż w Warszawie.
Trzymajcie tak dalej!
No i co mam tu teraz napisać? ;)