Siedlak vs. Maraton 2:55
Moderator: infernal
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:59
- Życiówka w maratonie: 2:59:13
Może ktoś napisać jak się zmienia tytuł bloga?
viewtopic.php?f=28&t=58398 Komentarze
- jacekww
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:27
- Życiówka w maratonie: 3:53:44
Wchodzisz w edytuj na dole pierwszego wpisu na blogu i zmieniasz tytuł.Siedlak1975 pisze:Może ktoś napisać jak się zmienia tytuł bloga?
Blog - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=27&t=55203
Komentarze - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=55204
Biegam swoje, co nabiegam to moje.
Komentarze - http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php?f=28&t=55204
Biegam swoje, co nabiegam to moje.
-
- Zaprawiony W Bojach
Dzięki Jacek. Zmieniłem.
- Sikor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:35
- Życiówka w maratonie: 3:13:29
- Kontakt:
Trzymam kciuki!
BTW Ja startuje tydzien po Tobie i cel czasowy w sumie mam taki sam.
BTW Ja startuje tydzien po Tobie i cel czasowy w sumie mam taki sam.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Z tymi kaloriami to może spróbuj rotacji np 2 dni jedz mniej a w trzeci więcej. Można też wydłużyć czas miedzy ostatnim i pierwszym posiłkiem. Teraz akurat jest ciepło wiec większa ilość płynów stłumi głód i waga zleci
- Logadin
- Zaprawiony W Bojach
To mi teraz przy takim wzroście waga wybiła blisko 77kg i też od jutra zaczynam zbijać, chociaż ja zbyt leniwy na pilnowanie kcal samemu i będę walczył na pudełkach.
-
- Zaprawiony W Bojach
Na razie robię jak mi podpowiedział dietetyk.
Wtorki, czwartki kiedy nie biegam obcinam. Zamieniam się w vege.
Poniedziałki, środy, piątki kiedy mam trening(godzina 17) od rana normalnie jem ale głównie węgle. Po treningu dużo węgli i trochę białka.
Spróbuję jeszcze obciąć w sobotę kiedy robię siłę i w niedzielę bo jest wolna.
Na razie mam małe obciążenia. Jak wejdę na przebiegi około 70km tygodniowo na mocniejszej intensywności to może coś ruszy w dół
Wtorki, czwartki kiedy nie biegam obcinam. Zamieniam się w vege.
Poniedziałki, środy, piątki kiedy mam trening(godzina 17) od rana normalnie jem ale głównie węgle. Po treningu dużo węgli i trochę białka.
Spróbuję jeszcze obciąć w sobotę kiedy robię siłę i w niedzielę bo jest wolna.
Na razie mam małe obciążenia. Jak wejdę na przebiegi około 70km tygodniowo na mocniejszej intensywności to może coś ruszy w dół
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Cześć i czołem.
wrzuć w bloga link do komentarzy proszę.
waga fajnie, że leci w dół ale nie demonizowałbym tego.
mój kolega twierdzi, że szybkość zrobi wagą a nie treningami, nawet tego nie komentuję bo ciśnie mi się słowo debil na usta, a lubię chłopa, więc nic nie napiszę więcej.
ale pewnie rzeczy są nieprzetłumaczalne
dobrze, że treningi idą powoli do przodu, czasu masz w wuj, nie staraj się niczego przyspieszyć, jak TO sobie poukładasz w głowie, nagle się okaże, że nawet jak idzie gorzej to każda robota przynosi efekty.
wrzuć w bloga link do komentarzy proszę.
waga fajnie, że leci w dół ale nie demonizowałbym tego.
mój kolega twierdzi, że szybkość zrobi wagą a nie treningami, nawet tego nie komentuję bo ciśnie mi się słowo debil na usta, a lubię chłopa, więc nic nie napiszę więcej.
ale pewnie rzeczy są nieprzetłumaczalne
dobrze, że treningi idą powoli do przodu, czasu masz w wuj, nie staraj się niczego przyspieszyć, jak TO sobie poukładasz w głowie, nagle się okaże, że nawet jak idzie gorzej to każda robota przynosi efekty.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
Trochę mam zaległości odnośnie Twojego bloga , rozumie że celujesz w sub 3.10? Biegniesz jeszcze przed docelowym M jakieś zawody kontrolne?
-
- Zaprawiony W Bojach
Ja tam wagi nie demonizuję ale po co mam nosić 70kg skoro mogę powiedzmy 66 ?
Jak biegnę na miejsce treningu z 1,5 litrowa wodą to po 2 km cieszę się że mogę to ciężkie cholerstwo w końcu odłożyć.
Z treningami idziemy spokojnie bo 90% procent to pierwszy zakres a nawet biegi na tempach regeneracyjnych.
Zresztą nie mam na to wpływu. Mam ten sam komfort co ty Cichy, czyli kierownika, który myśli co robić a ja "zapierdalam"
Na robienie szybkości przyjdzie jeszcze czas. Chociaż jak zobaczysz moje "szybkie" treningi to będziesz chyba zaskoczony
Jak biegnę na miejsce treningu z 1,5 litrowa wodą to po 2 km cieszę się że mogę to ciężkie cholerstwo w końcu odłożyć.
Z treningami idziemy spokojnie bo 90% procent to pierwszy zakres a nawet biegi na tempach regeneracyjnych.
Zresztą nie mam na to wpływu. Mam ten sam komfort co ty Cichy, czyli kierownika, który myśli co robić a ja "zapierdalam"
Na robienie szybkości przyjdzie jeszcze czas. Chociaż jak zobaczysz moje "szybkie" treningi to będziesz chyba zaskoczony
-
- Zaprawiony W Bojach
Celuję w sub 3:10. Dziesięć minut poprawy po roku od ostatniego startu to minimum. Stać mnie na to. Mój kierownik nie uznaje startów kontrolnych. To kolejna "inszość" w moich przygotowaniach w porównaniu do innych biegaczysebastian899 pisze:Trochę mam zaległości odnośnie Twojego bloga , rozumie że celujesz w sub 3.10? Biegniesz jeszcze przed docelowym M jakieś zawody kontrolne?
- sebbor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 33:38
- Życiówka w maratonie: 2:38
Ten brak startów kontrolnych ma jakieś uzasadnienie czy po prostu "nie bo nie" ??
Ja może nie wiem jak wygląda to przy M , ale na przykładzie 10 mogę zagwarantować że są bezcenne pod wieloma względami , mam tu nawet na myśli aspekt psychologiczny.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
jasne, najgorszy start lepszy niż najlepszy trening.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
-
- Zaprawiony W Bojach
Kilka razy pytalem czy coś krotszego zrobię. Zawsze pisał że nie. Jak spotkam Dawida to potpytam czemu. Nie przeszkadza mi to że nie ma kontrolnych.