Wiem, że takim gościom jak Ty, nie jest łatwo po zawodniczej karierze mieć jakieś sportowe cele. Myśl poprostu o zdrowiu.

I spróbuj moze wymyślić jakiś cel górski? Ultra? Piotrek Długosielski sie w to niezłe wkręcił.
Góry są fajne.
+1Qba Krause pisze:szczerze mówiąc, powinien został wprowadzony zakaz pisania na temat "o czym mówię, kiedy mówię o bieganiu", bo wychodzą same kaszany. serio, to jest słabe.
te wszystkie teksty zaczynają się ze sobą mieszać i powstaje jeden wielki blob.
+1Czapi pisze:Po ostatnim odpaleniu silnik zaskoczył, mijają dwa tygodnie i nadal kręci. Więc może się uda. Po co? Nie wiem, po co. Połowa z nas miałaby problem z odpowiedzią na to pytanie.
To co proponujesz?Qba Krause pisze:szczerze mówiąc, powinien został wprowadzony zakaz pisania na temat "o czym mówię, kiedy mówię o bieganiu", bo wychodzą same kaszany. serio, to jest słabe.
te wszystkie teksty zaczynają się ze sobą mieszać i powstaje jeden wielki blob. ktoś napisze, że kiedyś było a teraz nie jest, że u niego to było tak, a u innego owak - nuda, Panie, ja w polskim filmie.
uważam, ze na felieton powinien być pomysł, trzeba tę kulę jak żuk gnojownik od czegoś zacząć kulać.
ja założyłem sobie bana na czytanie felietonów.Qba Krause pisze: aż się boję, co powie cichy... pewnie stwierdzi, że Paweł założył się, że napisze "felieton" szybciej niż pobiegł 800m...