Stary zegarek pewnie na OLX powędruje jeśli 235 przejdzie pomyślnie testy sprawnościowe

Moderator: infernal
Więc wykminiłem, że skoro czuję/podejrzewam, że trucht mógłby zagrozić realizacji planu równego zrobienia 10x400, to wolę przejść w marsz, niż jakbym miał truchtać (co samo w sobie nie ma żadnej wartości w tym treningu), a zrobić tylko 8-9 powtórzeń, ALBO nie w założonym tempie, ALBO wyjechać się bardziej.The primary purpose of R (repetition) training is to improve anaerobic power, speed, and economy of running. Always remember what you are trying to accomplish when doing an R (or any) workout. It makes sense that if you want to improve your speed, you have to practice running fairly fast, and it is particularly important to remember that in order to run fast, you have to be recovered enough to run fast and with good technique. You don’t want to be struggling while running fast, or good mechanics will be sacrificed.
Some runners, and even some coaches, believe that if a good workout is 10×400 at 70 seconds each, with 3 minutes of recovery between the faster runs, then 10×400 at 70 with only 2-minute recoveries would be a better workout. I could argue that the latter could be a worse workout.
Heh, kminię od jakiegoś czasu. Mam świadomość, że kontuzja dość mocno położyła mi przygotowania i nie zdążę zrobić tyle wytrzymałości ile chciałem. Plany są trzy, właściwie dwa:elektrod pisze:Widzę, że już fajne prędkości biegasz. Na ile się czujesz na Piotrkowską?
Sztokholm Kista, do centrali firmyinfernal pisze:Dobry trening! Gdzie do Szwecji lecisz, jaka miejscowość?
"droga do 39:XX a i owszem." JUST DO IT