ZACZYNAM ....z niczym;)
Moderator: beata
- ASK
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 50:08
- Życiówka w maratonie: 4:43:44
A ty czasem gdzies w Czechach
To już tyle Jeffa Buckleya nie ma? Rzeczywiscie, pamietam jak z 20 lat temu kolega przyniosl mi jego płytę Grace. Włączylam i jak siedzialam, tak wgniotlo mnie w krzesło, nie poruszylam sie do konca. Nie wiedziałam, ze tak można śpiewać.
Katekate, dzis sobie tez odswiezylam teledysk "Into my arms". Pamietam, ze wtedy, jako młoda dziewczyna, bylam nim wstrząśnięta
Jadąc w góry słuchaliśmy audiobooka Trylogii Husyckiej Sapkowskiego i wszystko jasne To już tyle Jeffa Buckleya nie ma? Rzeczywiscie, pamietam jak z 20 lat temu kolega przyniosl mi jego płytę Grace. Włączylam i jak siedzialam, tak wgniotlo mnie w krzesło, nie poruszylam sie do konca. Nie wiedziałam, ze tak można śpiewać.
Katekate, dzis sobie tez odswiezylam teledysk "Into my arms". Pamietam, ze wtedy, jako młoda dziewczyna, bylam nim wstrząśnięta
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- beata
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ale się zrobiło kociarsko w wątku!
ASK, fajne zdjęcia, klimatyczne
Nie może być za dobrze - ja muszę od czasu do czasu dać sobie w kość i trochę się dać się przeczołgać trudnym warunkom, wtedy wiem, że żyję .
Ale nie było tak źle, poza tym incydentem dwa dni totalnej "lampy", aż za ciepło momentami. Później jeszcze coś wrzucę.
ASK, fajne zdjęcia, klimatyczne
Sybir, to był u mnie, heh. Komu trochę śniegu?katekate pisze:Haha ja nie mam odwagi, żeby się rozebrać na tym sybirze xD
Nie może być za dobrze - ja muszę od czasu do czasu dać sobie w kość i trochę się dać się przeczołgać trudnym warunkom, wtedy wiem, że żyję .
Ale nie było tak źle, poza tym incydentem dwa dni totalnej "lampy", aż za ciepło momentami. Później jeszcze coś wrzucę.
- beata
- Ekspert/Trener
Skoro wiosna, to kwiatki
Wesołych Świąt i pobiegajcie trochę!
Wesołych Świąt i pobiegajcie trochę!
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
Wesołych!!!
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- beata
- Ekspert/Trener
Heh, Cichy, niezła święconka
Tak tak, jak leżeć, to tylko na stole!
Tak tak, jak leżeć, to tylko na stole!
- kojer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:03
No co ty nie powiesz
Zdjęcie trochę zaśmierdłe ale okazuje się, że takie na którym są wszystkie 3 to mam z 03.2017
Zdjęcie trochę zaśmierdłe ale okazuje się, że takie na którym są wszystkie 3 to mam z 03.2017
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
Wiosna jest taka piękna!
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
chyba idzie załamanie pogody
bardzo dobrze, jest sucho i kiepski to czas dla biegajacych alergików
udanego weekendu!
bardzo dobrze, jest sucho i kiepski to czas dla biegajacych alergików
udanego weekendu!
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
Tak! W tym roku dużo wcześniej niż w zeszłym
A to jest pigwowiec, malutki krzak, rośnie przy bloku, jesienią zrywam owoce na herbatę ;D
A to jest pigwowiec, malutki krzak, rośnie przy bloku, jesienią zrywam owoce na herbatę ;D
- beata
- Ekspert/Trener
Pigwowce bywają czasem nie takie małe .
Z owoców najlepsze nalewki, kiedyś robiłam, ale teraz nalewek nie piję, więc nie robię. Herbata dla mnie najlepsza z ... herbaty .
Bardziej d pigwowca zaintrygowało mnie to samotne drzewo na plaży, naprawdę na naszych plażach są takie drzewa? Co to za gatunek? Wstyd się przyznać, ale - jako leśnik i botanik - nie mam pomysłu ... bardzo smukłe, korona tak wysoko ... w każdym razie fajnie wygląda, jak jakaś artystyczna instalacja
Od jutra chyba nareszcie deszcz, takiej suszy na wiosnę to nie pamiętam. W ogóle nie ma wiosennej świeżości. Ziemia, jak kamień i nawet liście na drzewach niemrawe, a trawa wyschnie, zanim się zazieleni ...
Z owoców najlepsze nalewki, kiedyś robiłam, ale teraz nalewek nie piję, więc nie robię. Herbata dla mnie najlepsza z ... herbaty .
Bardziej d pigwowca zaintrygowało mnie to samotne drzewo na plaży, naprawdę na naszych plażach są takie drzewa? Co to za gatunek? Wstyd się przyznać, ale - jako leśnik i botanik - nie mam pomysłu ... bardzo smukłe, korona tak wysoko ... w każdym razie fajnie wygląda, jak jakaś artystyczna instalacja
Od jutra chyba nareszcie deszcz, takiej suszy na wiosnę to nie pamiętam. W ogóle nie ma wiosennej świeżości. Ziemia, jak kamień i nawet liście na drzewach niemrawe, a trawa wyschnie, zanim się zazieleni ...
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach
pole żółte i pachnące rzepakiem...
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974