Jacek, również dzięki!

Michał, nie taki cyborg, swoje wzloty i updaki też mam

Moderator: infernal
Co za drastyczne zmiany?Tillo pisze: Jacek, również dzięki!Przejrzałem Twojego bloga, widzę, że również masz świetne wyniki, 5 km w 19 minut to nie byle co! Swoją drogą pamiętam, jak ja zaciąłem się przy 19 min i nic z tym nie mogłem zrobić. Dopiero drastyczne przemodelowanie treningu mnie ruszyło.
Michał, nie taki cyborg, swoje wzloty i updaki też mamAle faktem jest, że nie czuję jeszcze, że dotałem do jakiejś granicy. Chciałbym zejść poniżej 16 minut na 5 km i myslę, że to jest realne
Popieram, bardzo dobre podejście, rezerwy warto mieć.Tillo pisze:W kwestii BMI widzę za to inny pozytyw, mianowicie jak będę miał problem ze zrobieniem postępu z treningu, to jeszcze zostaje możliwość robienia wyników z wagi
Dużo ludzi, tzn ile? 100?Tillo pisze:Czy mam coś takiego jak talent czy nie mam to się okaże w przyszłości35 minut na dychę to jeszcze nie jest dużo, sporo ludzi nawet w samej Polsce tak biega. Ciekawe, czy mam szansę dotrzeć np do poziomu 31 minut. W kwestii BMI widzę za to inny pozytyw, mianowicie jak będę miał problem ze zrobieniem postępu z treningu, to jeszcze zostaje możliwość robienia wyników z wagi