Witajcie drodzy kochani biegacze. Szczególnie dzisiaj na dobry tydzień przed naszym biegiem dla Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy zwracam się z apelem szczególnie do biegaczy z Akademii Biegania oraz naszych sympatyków - przestańmy kręcić się wokół siebie, a pomyślmy o niesieniu pomocy innym. Trzeba ogarnąć przed imprezą wiele rzeczy a w pojedynkę się nie da. Wiem, że na was zawsze mogę liczyć i niejednokrotnie to udowodniliście. Tak, więc wzorem lat ubiegłych i wszystkich naszych imprez, jakie już zorganizowaliśmy pozwolę sobie wyznaczyć osoby na poszczególne etapy imprezy. One poproszą was o pomoc w danej dziedzinie tak, aby podzielić się zadaniami. Dajcie im znać, kto gdzie się wpisuje a one wami pokierują. Ułatwi mi to organizację i kontakt z nimi.
Andrzej Dolewski i Izabela Piwowarska - główny koordynator oraz niezastąpiony Irek Lipiński człowiek orkiestra do wszystkiego
Biuro Zawodów : Żaneta Lipińska
Parkingi : Rafał Szczutkowski
Zabezpieczenie i oznakowanie trasy :Piotr Borc
Meta : Marcin Urbański
Depozyt : Rafał Jasiński
Loteria- Wydawanie posiłku ( tutaj przydałaby się funkcyjna osoba – kobieta do pomocy przy ogarnięciu obsługi sprzedaży losów oraz wydawania zupy czy kiełbasek na ognisko)
Ognisko -
Dziękuję i dajcie kochani znać mi w środę lub sobotę na treningu oraz jestem dla was uchwytny non stop pod telefonem. Prezes Andrzej 505 088 940