Ja jakieś pół roku temu wysyłałem - wymiana paska chyba 90zł + wymiana rozszczelonionej przedniej obudowy chyba 250zł - zegarek wygląda jak nowy bo obudowa łączy się z paskiem.szfagir pisze:Chciałem i liczyłem na następcę V800, gdyż mój wspomniany V800 po dwóch latach ciągłego użytkowania (ściągany tylko do ładowania i czyszczenia) powinien polecieć na serwis. Powietrze które dostało się pod szkło to pryszcz, ale fakt, że nie da się całego paska wymienić, żeby zegarek nabrał świeżego i nowego wyglądu jest słabe
Ja podobnie używam non-stop ale już ponad 4 lata i tez bardzo liczyłem na następce bo pewnie gdzieś za 1-2 lata trzeba będzie zmienić sprzęt (bateria jednak słabnie - już nie 10-12h treningowych a gdzies 8-9 wytrzymuje).
Co do vantage to duże rozczarowanie, dla mnie mogli lekko odchudzić v800 i dodać możliwość konfiguracji bardziej zaawansowanych treningów typu piramidy z poziomu zegarka i wszystko (definiowanie z poziomu flow to dla mnie za dużo - lubię 5 razy kliknąć w zegarku i startować). Mi na nawigacji nie zależy bo nie korzystam, kolorowy dotykowy ekran też zbędny, ale podstawowa dla mnie funkcjonalność to TImer Interwałowy, który 1-2 razy w tygodniu wykorzystuję. Dla mnie powinno być już na starcie w wersji beta wszystko to co w v800 i ew jakieś tam dodatki.