Zapewne ponad 90% osób z tego forum nie było wtedy jeszcze na świecie, w tym mniejarjan pisze: Ja Jacek - też był! W filmie "Motodrama" (1971).

Jacek - ponowne gratulacje

Szarpiesz te krótkie dystanse

Moderator: infernal
Zapewne ponad 90% osób z tego forum nie było wtedy jeszcze na świecie, w tym mniejarjan pisze: Ja Jacek - też był! W filmie "Motodrama" (1971).
Wiesz że nie wiem, a nie mam jak zważyć.jarjan pisze:Buty to bardziej złożony, i kapitałochłonny, problem, ale w startówkę to bym zainwestował, choćby najtańszą z Decathlonu, chociaż jeśli startujesz dużo i masz to zamiar kontynuować to dołożyłbym na coś lepszego.
Ile ważą buty, w których teraz biegasz ( i jaki rozmiar)?
No ba,keiw pisze: Planujesz maraton w następnym roku?
czas płynie już za 391.jacekww pisze: I najważniejszy news, zabukowałem nocleg gdzie za 446 dni wystartuję po swój cel
Dzięki, a co u Ciebie Wojtek, widzę w stopce że też się poprawiasz, ale z pisaniem kruchoGlonson pisze:Jesteś niemożliwy. Gratuluję!
Dzięki, biegłeś Adam teraz tą połówkę mocno, treningowo czy wcale?adam99 pisze:Gratulacje
Dzięki Darku, jest coś takiego że jak wiesz że masz życiówkę to już zaczynasz ją celebrować w biegu, lekko odpuszczając te dziesiętne sekundy.Dariush pisze:Ale że nie chciało ci się tych 2 sekund szybciej przebiec to ci się dziwieGratki.
jacekww pisze:To gratulacje Adam, bo wiatr jest dużo gorszy od temperatury. Kawał dobrego treningu który podbudował morale i pokazał że można grać o więcej.