Skoor pisze:Tu masz jeszcze inną stronę. To na rogu z dużymi oknami to kuchnia to bardziej po lewej to jedno okno w salonie, a po drugiej stronie jest też takie duże, a salon jest otwarty na 2 kondygnacje jako antresola
Generalnie powierzchni szyb w domu jest prawie 70m2
Widzę, że na etapie dość dzikim się wprowadziliście. Co mieliście wykończone jak zaczęliście mieszkać?
Ekstra takie okna :D
Ja mam w salonie takie
(3,3m x 2m), na drugiej ścianie jest ciut większe
Jak zrobimy dół, to tam w salonie będzie 5 okien 1,5x2,5m
Generalnie przeprowadzka była w skończonym 38tc, więc w ogóle zabawnie było
okna myłam dzień przed porodem, a właściwie wieczorem, a rodzić zaczęłam o północy
Góra była prawie gotowa, nie ma takich pierdół jak listwy przypodłogowe czy lampy (są żarówki na kablu..), brakuje części gniazdek, włączników itd, jest cześć i przedłużacze.. Łazienka była prawie gotowa, brakuje lustra, kuchnia była zamontowana tydzień po przeprowadzce...
Gazu nadal nie ma, papierkologia.... Ale już mamy instalację w środku, wszystko podłączone, tylko czekamy na opinię kominiarza i czekamy na gazownię
do tego czasu butla...
Sypialnia była umeblowana, w salonie brakuje stolika kawowego i stołu, ale to już pierdoły, które nie są niezbędne do życia
No i dół na razie czeka, ale poza gankiem, kotłownią i przedpokojem to plan na "za parę lat" (wtedy tam będzie salon, a tutaj cześć taka bardziej prywatna)
A taką mam kuchnię
(zdjęcia zaraz po montażu, z naklejkami jeszcze itd...)
Wysłane z Tapatalka