@ Dawidek zapraszam na Paraolimpic...
@Kledzik o ile sie poprawiles??
to urzedzenie mierzy Fett :-)
hahha przeczytalem dopiero teraz wypociny tych 25% obywateli EU hahahaa .. na stronie 2..3..
no coz... jestem za tym aby wprowadzono napisy na chlebie i nnych artykolach spozywczych: nadmierne zarcie powoduje otylosc :->,
a z drugiej strony podobnie jak z kandydatami na raka...(palaczami) ubezpieczenia jezeli nie miescisz sie w granicach BMI Homo Sapiens Recens.. odpowiednio podniesc. Podobnie za miejsca w Samolotach, buty, odzierz.
Widziales biegajaca krowe??? Ten ped tlusciochow do biegania... jest spowodowany z pewnoscia bledami (zamiezonymi mysle) lekarzy i producentow.. pamietasz jeszcze na pewno te wypowiedzi ach Tluszcz ma tylko 7T Kcal jest spulchniony spolchniaczami...( Madame Caryca tak na marginesie przbiegla ta panienka jakijs dystyns w czasie tak zalosnym jak Omcia spieprzajaca z Altenheimu.. juz widze reakcje Katechetek tutejszych...., czy chcecie czy nie sport to RYWALIZACJA) spala sie jak papier pod warunkiem ze biegasz ponizej 2mmol w twoim przypadku 70% also ca.120 uderzen (Dawid skontroluj... wypowiedzi Pana Ryszarda)
i co???? rozumiem ze nie masz Polarka i nie morzesz kontrolowac Pulsu

.... ale w zasadzie wyglada to inaczej.... jestes praktycznie (czych chcesz czy nie) ciagle tak samo tlusty.. sorry 4% sa smiechu wart ... mam nadzieje ze nabijasz mnie w butelke..z tymi 4%... hehehhee
Racjonalniej byloby najpierw schudnac (odpowiednia Dieta, moze Glodowka??? a nastepnie...ja BMI jestw zielonym kregu.. Aqua Jogging, Fahrrad, etc) und zum schluss Marathon
wiekszosc robi na odwrot: i co?? zdychaja z powodu, kolan, kregoslupow etc powodujac spustoszenie w Ubezp., w Firmach, w towarzystwie (najpierw smierdzial, a potem smierdzial i stekal...kto to lubi)...itd itd...
Amen