![Obrazek](http://i.imgur.com/vM3pQ2D.jpg)
Będę testował.
Przy okazji kupiłem dwie saszetki izo regeneracyjnego.
Daj przepis jeśli można prosić ?Arek Bielsko pisze:Ale ten domowej roboty też świetnie smakujeLogadin pisze:Ja tylko do kwestii czemu przepłacać, tzn. czemu zapewne ja przepłacam -> "bo fajnie smakuje?" dokładnie tak. Szczerze to jak fajnie smakuje to mnie nie interesuje co zawiera skład, ignorancja spora ale cóż izo tak często nie pojam by się przejmować czym mnie faszerują, byle fajnie smakowało i dalej po np. 80km chciało się to pić.![]()
Każdy robi jak uważa
Na trochę jednak starczy.Yahoo pisze:Szkoda, ze tego typu wynalazki starczczaja na krotki okres czasu.
...
Opakowanie to 1000 g czyli wystarcza do przygotowania 25 porcji.Sposób użycia: 2 miarki (40 g) proszku dodać do 500 ml wody w bidonie i dokładnie wymieszać. Zalecana dawka: 500 ml co 45-60 minut treningu. Gotowy napój spożyć w ciągu 24 godzin.
radziłbym unikać asparginu, ponieważ zawiera magnez i potas w formie asparaginianu, której raczej powinniśmy unikać... wiem, że to jest w aptece, polecane przez panią farmaceutkękatekate pisze:Mam Arek tylko pytanie o magnez i potas-czy można rozpuścić w wodzie tabletkę np asparginu???
katekate - jak najbardziej to rozumiem i na co dzień tak robię.katekate pisze:Lenistwo???? Wsypać szczyptę soli, łyżeczkę miodu i plasterek cytryny to tyle samo czasu, co sięgnięcie do szafki, wyciągnięcie saszetki, wsypanie do bidonu... panowie...litości
Teraz napisz ile jest elektrolitów w tyn co napisalas? ILE?katekate pisze:Lenistwo???? Wsypać szczyptę soli, łyżeczkę miodu i plasterek cytryny to tyle samo czasu, co sięgnięcie do szafki, wyciągnięcie saszetki, wsypanie do bidonu... panowie...litości