Ja także wybaczam (chociaż nie rozumiem tłumaczenia) i wiem, że niektóre moje "wstawki" są nie na temat, a nie zostały "ocenzurowane" (chyba)Siedlak1975 pisze:No i dobrze. ...Adam Klein pisze:Pozwoliłem sobie trochę "ocenzurować" lub wyciąć niektóre wypowiedzi. Mam nadzieję, że mi to wybaczycie.
Teraz to już na pewno wszyscy będą obstawiać ~3:45Siedlak1975 pisze: Mój typ(od serca) 3h44min45s
Tak spora, 20 tys ludzi. Maciek wybrał też dlatego, żeby nie musieć biec samemu.KrzysiekJ pisze:Apropos typowania: czy ktoś pokusił się o sprawdzenie prognozy pogody na ten dzień i zechce się podzielic informacją?
To chyba dośc duża impreza. Jak ma wyglądac sam start: jakieś zorganizowane strefy czasowe, czy kto pierwszy ten lepszy?
Nie dobrze. Ja już miałbym kilka minut w plecy. Najgorsze jest to że Maciek jest obiegany w temperaturach o 15-20 C mniejszych.Adam Klein pisze:
Tak spora, 20 tys ludzi. Maciek wybrał też dlatego, żeby nie musieć biec samemu.
W zeszłym roku w godzinie startu (8:30) było 12 stopni ale o 11 już 19 stopni.
Czyli że planu nie zrobi? Dalbyś te 17s mniejKrzysiekJ pisze:No to idealnie.
Skoro tak, pewnie uda się podłączyc do grupy na 2h55 (jeśli taka będzie decyzja zainteresowanego).
Obstawiam 2:55:17