SBBP
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ja chcę powalczyć wyjątkowo dwa dni pod rząd - zarówno w czwartek i w piątek - biegowo głównie. Rano w czwartek chciałbym pobiec trochę nietypowo - nad Wisłą - do mostu Poniatowskiego spowrotem. Pod wieczór luźniutko.
W Piątek - biegam - nie wiem jeszcze gdzie i jak.
A co do innych sportów - nie wiem jak mi czas pozwoli.
W sobotę oczywiście jestem.
A co do uzupełnienia chmielu....na rowerach? To nie jest niezbezpieczne? Nie wiem - tak się pytam bo chmielu nie używam. Nie lubię.
W Piątek - biegam - nie wiem jeszcze gdzie i jak.
A co do innych sportów - nie wiem jak mi czas pozwoli.
W sobotę oczywiście jestem.
A co do uzupełnienia chmielu....na rowerach? To nie jest niezbezpieczne? Nie wiem - tak się pytam bo chmielu nie używam. Nie lubię.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ta trasa wzd³u¿ ¶cie¿ki rowerowej nad Wis³± to jedna z moich ulubionych w Wawie.
Ile to bêdzie km z Bielan do Poniatowskiego i z powrotem?
A chmiel z soczkiem malinowym?
Chyba nie jest to niebezpieczne, o ile zna siê umiar. Bo potem to ju¿ tylko prowadziæ rower mo¿na.
Ile to bêdzie km z Bielan do Poniatowskiego i z powrotem?
A chmiel z soczkiem malinowym?
Chyba nie jest to niebezpieczne, o ile zna siê umiar. Bo potem to ju¿ tylko prowadziæ rower mo¿na.
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
No ja bym powiedział ze potem to rower prowadzi
Joy czy masz jakies konkretniejsze miejsce na mysli na wieczór? Ogródki wislane? Pod rurą:) ? Ja się moge w dowolnym miejscu z rowerem stawić. Najchętniej mozna troche pojeździć a potem gdzieś zapaść. Jeśli miałbym występować z wygórowanymi żądaniami to ciemny belfast jest mile widziany.
Joy czy masz jakies konkretniejsze miejsce na mysli na wieczór? Ogródki wislane? Pod rurą:) ? Ja się moge w dowolnym miejscu z rowerem stawić. Najchętniej mozna troche pojeździć a potem gdzieś zapaść. Jeśli miałbym występować z wygórowanymi żądaniami to ciemny belfast jest mile widziany.
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Joycat - tam rano rzeczywiście jest fajniedo Poniatowskiego i spowrotem z Podleśnej to chyba jakies 16 km. Ale prawdę mówiąc, to plan mam taki, że jedną połówke (spowrotem) chce pobiec dosyć szybko.
No ........... i nie wiem co zaproponować. Może wyjątkowo Rower? Napisałaś - jeśli bieganie - czyli możesz jechac na Rowerze. Spowrotem bylibyśmy po mniej więcej 1:20 h.
Oczywiście mówiąc wychodzi ze mnie egoista - bo próbuje Cię namówić na rower mówiąc, zę też będzie fajnie (w co nie watpię) a sam będę sobie biegł. No ale dla alergika chwilowo może rower lepiej, nie?
No ........... i nie wiem co zaproponować. Może wyjątkowo Rower? Napisałaś - jeśli bieganie - czyli możesz jechac na Rowerze. Spowrotem bylibyśmy po mniej więcej 1:20 h.
Oczywiście mówiąc wychodzi ze mnie egoista - bo próbuje Cię namówić na rower mówiąc, zę też będzie fajnie (w co nie watpię) a sam będę sobie biegł. No ale dla alergika chwilowo może rower lepiej, nie?
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
zrobisz, zrobiszQuote: from joycat on 11:39 am on April 30, 2003
Pewnie nigdy nie uda mi się zrobić 100 km tygodniowo, ale wolę biegać mniej, niż złapać kontuzję.
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
ja na jutro ja tez zaplanowalem sobie poranna przebiezke z nurtem Wisly, Fredzio o ktorej mniej wiecej planujesz byc kolo mostu Gdanskiego? Moze sie spotkamy?
-
- Zaprawiony W Bojach
Fredzio, absolutnie nie zamierzam siê do Ciebie pod³±czaæ, spoko Domy¶la³am siê, ¿e zamierzasz szybki trening zrobiæ, wiêc gdzie mi tam lecieæ za Tob±. Tak tylko poczyni³am uwagê natury ogólnej
Ja nie wiem jeszcze co jutro rano bêdê robiæ, gdzie biegaæ.. ta dzia³ka [!!!]
Panowie, co z tym CHMIELEM w sobotê??
Ja nie wiem jeszcze co jutro rano bêdê robiæ, gdzie biegaæ.. ta dzia³ka [!!!]
Panowie, co z tym CHMIELEM w sobotê??
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
w sprawie uzupełniania poziomu chmielu to ja preferuje model z przenoszeniem stacji paliw, tzn 1 piwko w ładnym miejscu i kawalek na rowerku, znowu piwko w ladnym miejscu, znowu kawalek na rowerku, znowy 2 piwka w ladnym , znowu kawalek rowerkiem, znowu 3 piwka ....
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- grubcio
- Zaprawiony W Bojach
zrobi się Pani Kierowniczko.Quote: from joycat on 12:45 pm on April 30, 2003
Panowie, co z tym CHMIELEM w sobotę??
Mój awatar ziewa.
Shi Long kuang
Shi Long kuang
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
grupa trojmiejska podniosla poprzeczke jesli chodzi o reklame grupy biegowej , trzeba bedzie cos pokombinowac
- Deck
- Ekspert/Fizjologia
ja tylko odswierzam, bo adamm nawrzucal starszych tematow