http://download.garmin.com/software/fenix5X_671Beta.zipAdd floors to last sport widget for floor climb
Add floors data fields
Add breathe page to yoga app
Add elliptical, stair, floor, & yoga apps
Add Map Profile Setting for Segment Drawing
Fix crash if fail to DL message list via Wi-Fi
Fix crashes on boot from button presses
Fix HMD Screen Configuration Processing
Fix issue with verifying Wi-Fi networks
Fix issue with hourly alerts and time changes
Improve 7-day graph bars
Garmin Fenix 5/5s/5x
- blazko
- Zaprawiony W Bojach

Fani jogi czy latania po schodach będą zadowoleni z nowej bety (6.71 Fenix5X)
:
- droopy
- Wyga

- Życiówka na 10k: 49:08
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Musiałem zrobić reset zegarka, aktualizacja nie poszła jak trzeba, generalnie wszystkie dane z zegarka poszły sobie, a w tym rekordy.
I tu mam pytanie, można jakoś pobrać z garmin connect rekordy do zegarka?
Bo te co mam w zegarku to tylko bieżące biegi, które nijak się mają do minionych wyników
(pokaż poprzedni rekord nie działa bo tam są tylko dane z czasu od resetu ustawień).
I tu mam pytanie, można jakoś pobrać z garmin connect rekordy do zegarka?
Bo te co mam w zegarku to tylko bieżące biegi, które nijak się mają do minionych wyników
(pokaż poprzedni rekord nie działa bo tam są tylko dane z czasu od resetu ustawień).
- droopy
- Wyga

- Kontakt:
.blazko pisze:W gc na stronie rekordow jest przycisk przesyłania do zegarka
Ślepota nie boli :D waśnie znalazłem i miałem wrócić z rozwiązaniem, a tu proszę
-
lolo1990
- Wyga

- Życiówka na 10k: 51:29
Witam was drodzy użytkownicy Garmina.
Mam pytanie, bo chcę zamienić w niedalekiej przyszłości polara m400 na garmina fenixa 5 albo 935, a mam możliwość kupna Fenixa 5 za 1900 zł tylko, że jak twierdzi sprzedawca zegarek jest bez gwarancji, kupiony w USA i tu pojawia się pytanie czy warto się w to pchać?
I czym się różni f5 kupiony w USA od dystrybucji na Europe? I czy faktycznie brak jest jakiejkolwiek gwarancji?
Pozdrawiam.
Mam pytanie, bo chcę zamienić w niedalekiej przyszłości polara m400 na garmina fenixa 5 albo 935, a mam możliwość kupna Fenixa 5 za 1900 zł tylko, że jak twierdzi sprzedawca zegarek jest bez gwarancji, kupiony w USA i tu pojawia się pytanie czy warto się w to pchać?
I czym się różni f5 kupiony w USA od dystrybucji na Europe? I czy faktycznie brak jest jakiejkolwiek gwarancji?
Pozdrawiam.
-
Jan123
JA bym sie nie pchał za 1999 kupisz nowy f5 w pl z gwarancja BO:lolo1990 pisze:Witam was drodzy użytkownicy Garmina.
Pozdrawiam.
a)
softy do roznych wersji fenixow z roznych krajow jest inny
np na APAC f5 wolniej wychodza aktualizacje i sa inne problemy niz na europejskie
b)
mowi sie ,ze garminy na rynek europejski sa lepszej jakosci, bo u nas sa wieksze restrukcje gwarancyjne
np kupujac w usa masz gwarancje rok, w polskim sklepie 2 lata a w eazymucie 3 lata
c)
dodatkowo wykonanie gumy, obudowy nie ma pokrycia jakiegos.
Nie umiem wytłumaczyc co to jest ale jak kupisz nowy w pl to one czyms sa pokryte inny odcien pokrycie co pozniej sie utlenia i wyglada tak samo, ale jak ktos kupowal nowke z foli wyciagal to pewnie zauwazyl ,ze byl inny zegarek niz na drugi dzien.
- droopy
- Wyga

- Kontakt:
Takie pytanie. Fenix 5, soft 6.0. Biegałem dzisiaj zawody 5km we Wrocławiu City Trail. Na mecie zegar pokazał 4.40km! Tydzień temu biegałem 10km trasa Bieg IT I zegar znowu pokazał 9.40km. Biegam z GPS, aktualizacja 1sec, pasek hrm-run.
Ktoś miał takie problemy? Takie odchylenie od normy jest już nie do zaakceptowania. Wcześniej nie miałem taki problemów.
Ktoś miał takie problemy? Takie odchylenie od normy jest już nie do zaakceptowania. Wcześniej nie miałem taki problemów.
-
Yahoo
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Nic dziwnego, mi na maratonie pokazał 42,72km, i co z tego ? Nic. Mi to nie przeszkadza na razie. [gps + glonass był u mnie włączony] i dzień przed biegiem zaktualizowałem a-gps aby były aktualne.droopy pisze:Takie pytanie. Fenix 5, soft 6.0. Biegałem dzisiaj zawody 5km we Wrocławiu City Trail. Na mecie zegar pokazał 4.40km! Tydzień temu biegałem 10km trasa Bieg IT I zegar znowu pokazał 9.40km. Biegam z GPS, aktualizacja 1sec, pasek hrm-run.
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
Haruki Murakami, z książki: 'O czym mówię, kiedy mówię o bieganiu?'
- kojer
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:03
Mój TomTom pokazał 4,74km a zwykle na tej trasie pokazuje pomiędzy 4,90-4,95km, trasa na mapie jest poprzesuwana. Liście spadną to będzie lepiejdroopy pisze:Takie pytanie. Fenix 5, soft 6.0. Biegałem dzisiaj zawody 5km we Wrocławiu City Trail. Na mecie zegar pokazał 4.40km!
- blazko
- Zaprawiony W Bojach

Ktoś tu kiedyś narzekał na znikające z zegarka alarmy.
Wiem od beta teamu że prace nad fixem trwają i są po stronie ludzi odpowiedzialnych za rozwój apek garmin connect.
Na tę chwilę jedyna metoda by alarm działał i nie znikał to ustawienie go z poziomu aplikacji GC w telefonie, a nie w zegarku.
Wiem od beta teamu że prace nad fixem trwają i są po stronie ludzi odpowiedzialnych za rozwój apek garmin connect.
Na tę chwilę jedyna metoda by alarm działał i nie znikał to ustawienie go z poziomu aplikacji GC w telefonie, a nie w zegarku.
-
Yahoo
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 43:30
- Życiówka w maratonie: 3:44:25
Dzięki, po tylu dniach wiem o co chodzi ;pblazko pisze:Ktoś tu kiedyś narzekał na znikające z zegarka alarmy.
Też nie działają tobie te alarmy jak należy ? Czy mi się taki przypadek trafił ?
"Ból jest nieunikniony.Cierpienie jest wyborem."
-
marcinnek_
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 38:57
- Życiówka w maratonie: 3:04:19
- Kontakt:
Tyle tu płaczu na pomiar hr i gps a właśnie na blogu warszawskibiegacz.pl wjachała recenzja 5S gdzie chwali i rozpływa się nad i jednym i drugim. Ot ciekawostka
http://warszawskibiegacz.pl/garmin-fenix-5s-recenzja/
Motto: ...by dzisiejszy trening był jutro tylko rozgrzewką.
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
Wyniki: 5km: 18:47 / 10km: 38:57 /15km: 59:53 / 21km: 1:23:56 / 42km: 3:04:19
Blog: Chodnikiem i szlakiem - biega.marcindabrowski.net
Facebook: Chodnikiem i szlakiem
- Svolken
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 46:08
- Życiówka w maratonie: 3:51:50
Solidny pomiar w czasie biegu to tylko i wyłącznie pasek na klacie, a tempo chwilowe z foot poda. I żadna recenzja tego nie zmienimarcinnek_ pisze:Tyle tu płaczu na pomiar hr i gps a właśnie na blogu warszawskibiegacz.pl wjachała recenzja 5S gdzie chwali i rozpływa się nad i jednym i drugim. Ot ciekawostkahttp://warszawskibiegacz.pl/garmin-fenix-5s-recenzja/