dlaczego biegacie?

...czyli wszystko co nie zmieściło się w innych działach a ma związek z bieganiem lub sportem.
Awatar użytkownika
lezan
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Zaczalem biegac aby zatrzymac wskazowke na wadze, ktora ruszyla gdy bylem wciaz w pieknym, mlodym wieku 35 lat. Wskazowka sie zatrzymala (wrecz wrocila na miejsce), ja nie. Bieganie, szczegolnie dlugich dystansow pozwala mi sprawdzic swoje mozliwosci, pokonac wlasne slabosci. Wspaniale oczyszcza cialo z roznych trucizn a dusze ze stresow oraz dowartosciowuje.  Pomoglo mi przetrwac powazny kryzys zyciowy (rozejscie sie z zona) gdy przedlozylem zgluszanie sie 30 km biegiem ponad zgluszanie sie alkoholem. I to racja, bieganie, jak narkotyk, uzaleznia. Ja wole byc uzalezniony od biegania i umrzec zdrowszy.
If God invented marathons to keep people from doing anything more
stupid, triathlon must have taken Him completely by surprise
PKO
kingeri
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

hmm - ostatnimi czasy tez stwierdzilem, ze bieganie oczyszcza i uspokaja. jest jakims sposobem na pozostawanie w rownowadze, gdy czasami cos stara sie ja bardzo zaburzyc. zdecydowanie lepiej byc AB (Anonimowym Biegaczem), niz AA.

pozdrawiam
Az mi glupio ze tak malo biegam ostatnio
Awatar użytkownika
Friend
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 48
Życiówka w maratonie: 4:04

Nieprzeczytany post

Jopilian podpisuję się obiema rękami pod Twoim świetnym wykładem. Już chyba wiem dlaczego biegam....
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
GiganT
Stary Wyga
Stary Wyga

Nieprzeczytany post

Bieganie to sposob na zycie. I jest to podstawowy powod dla ktorego trenuje. Po prostu chce byc lepszy (od siebie samego lub od innych). Gdyby nie to wybralbym jakis mniej ambitny nalog (np. notoryczne przesiadywanie w knajpach :) ).

Mam 28lat, biegam (tylko rekreacyjnie) od 6 lat.
[b]G[/b]igan[b]T[/b]
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ